Minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink részére újabb szolgáltatást vezetünk be. Segítséget nyújtunk a behozott autók vizsgáztatásában és honosításában, még abban az esetben is, ha nem velünk szállítatta autóját vagy egyéb járművét, vagy nem vesz igénybe autómentő szolgáltatást.

Amennyiben Ön külföldről vásárolt autóját honosítani, vizsgáztatni szeretné, vagy csak itthoni gépjárművet szeretne vizsgáztatni keressen fel minket bátran és mi segítünk önnek kényelmesebbé és gyorsabbá tenni ezeket a műveleteket.

 

automento-ugyfelMajoros Anita
Tapasztalatom a automentes Szerencsére nem sűrűn történik olyan az emberrel, hogy összetörik az autóját ráadásul használhatatlan állapotúra. Sajnos velem ez történt. A VI-ik kerület egyik kereszteződésében, a piros jelzés ellenében átszáguldozott a károkozóm, vagyis száguldozott volna, ha nem lettem volna ott.
Totálkárosra törtek az autók. Személyi sérülés nem történt! Miután az ijedtségből magamhoz tértem, próbáltam segítséget hívni, de mivel ünnepnap volt senkit nem tudtam elérni.

Ekkor a telefonom segítségével rátaláltam erre a kiváló autómentős cégre akik már hívásomat is kedvesen fogadták ünnepnap ellenére.

Fél órán belül a helyszínen voltak, gyors és szakszerű munkát végzett a kiérkező autómentős. Ráadásul az én hazaszállításomat is meg tudta oldani. Ezen írásommal szeretném megköszönni a segítségüket és ajánlani másoknak is az autómentő szolgáltatásukat.

Köszönettel: Majoros Anita