Néhány fénykép referenciamunkáinkból.

Autómentés külföldről.

Egy külföldi út során bármikor előfordulhat, hogy lerobban a járművével. Mivel a fejlett nyugati országokban jóval magasabbak az autószállítás és autómentés, valamint autójavítás árak mint hazánkban, ezért ha valaki megteheti jobban megéri hazaszállíttatni és itthon javíttatni az üzemképtelenné vált járművet, mint külföldön. Természetesen ez csak akkor igaz, ha a hiba nem javítható könnyen és olcsón. Ez a nem várt esemény gyakran előfordul külföldi nyaralás, kirándulás vagy üzleti út alkalmával is. Cégünknek nagy gyakorlata van a külföldön meghibásodott járművek hazaszállításában. Sajnos néha kisebb balesetek is nagy kiadással járhatnak, például ha a balesetet szenvedett autó futóműve megsérül, és saját kerekén már nem tudja folytatni útját.

Több autó szállítása egyszerre.

Egy autót is haza tudunk szállítani, de ha van rá lehetőség, és nem sürgős a szállítás, akkor a gyűjtőfuvarozással akár több autó is szállítható egyszerre. Ilyenkor a hazaszállítás költsége és munkadíja megoszlik a járművek között és lényegesen kevezőbb lesz az autószállítás ára. Ha autómentésre van szükség, akkor is megoldható, hogy megszervezzük a gyűjtőfuvarozást, és a műszaki hibás autót egy másik járművel együtt szállítsuk haza. Az autómentőben korlátozott számban utasokat is tudunk szállítani. Ha több utas van akkor egyeztetés után az ő hazaszállításukról is gondoskodunk.

Autószállítás külföldről.

Eszközeinket és járműveinket úgy állítjuk össze, hogy az a járműszállítás szabályainak és a költséghatékonyságnak egyformán megfeleljenek. El tudunk hozni 1, 2, de akár három járművet is egyszerre, biztonságosan, olcsón. Autószállító trélereinken jól tudjuk a járműveket rögzíteni, és biztonságosan hazajuttatni.

Három autó szállítása egyszerre.

Az olcsó autószállítás csak gyűjtőfuvarozással valósítható meg. Ha gyűjtőfuvarozással szállíttatja haza autóját biztos lehet benne, hogy még az olcsóbb árszegmentből is választhat külföldi használt autót. Sokan azért nem mernek külföldről autót vásárolni, mert a hasznot elviszi a szállítás. Viszont ha három járművet szállítunk egyszerre, akkor biztosan tudunk olyan kedvező árat kalkulálni, amelyik mindenki tetszését elnyeri.

Használt autót vásárló ügyfeleink jelentős része tisztelt már meg bennünket a bizalmával és választották cégünket autószállítás autómentés alkalmával. Pénzárca barát megoldásaink tesznek bennünket sikeressé, és népszerűvé. Válasszon tehát Ön is szolgáltatásaink közül és kérjen rá árajánlatot.