Autómentés 2022-ben is, tréleres autómentés 8000Ft-tól, járműszállítás 140Ft/km-től teherautó mentés, darus autómentés, autószállítás kedvező árakon. Budapesten és Országosan bárhonnan hívhat, SOS indulunk segíteni. Válasszon bennünket ha járműszállításra van szüksége. Mi ügyelünk a minőségre és a kedvező árak mellé magas színvonalú szolgáltatásokat is nyújtunk. Cégünk elsősorban a gépszállítást és a tréleres szállítást fejleszti 2022 évben, és a darus autómentés mint új szolgáltatás fog szerepelni a portfóliónkban.

2022 a járműpark bővítés éve lesz.

Kiváló munkát csak jó minőségű járművekkel lehet végezni, ezért szeretnénk olyan autómentő járműveket szolgálatba állítani amelyek már minden szükséges felszereléssel rendelkeznek. Így a kihívásoknak és a menet közben felmerülő nehézségek megoldásának sem lesz akadálya. Az egész országban erősödik a használt autó adásvétel, és a használtautó import, ezért 2022-ben is nagyobb kapacitással állunk a jármű kereskedők szolgálatára.

Általában egy -két használ autóért  nem érdemes kamionnal menni külföldre, ezért vásároltunk alumínium autószállító trélert és ezeknek  a trélereknek a segítségével több járművet is haza tudunk szállítani külföldről probléma mentesen. Ezek az alumínium trélerek kiváló műszaki állapotban vannak. Tökéletesen megfelelnek a technikai kihívásoknak és a járműveket is megfelelően biztonságosan lehet rajtuk rögzíteni.

Szolgáltatásaink 2022 évben:

Hívása után azonnal indulunk, Budapesti hívás esetén mindössze 10 perc alatt elindulunk, és a lehetőségek szerint érkezünk a helyszínre menteni. Nem csak autókat teherautót mentünk 2022-ben, hanem motorokat, Choppert és sportmotort, krosszmotorokat is. A motormentést vállaljuk alkalmi és rendszeres jelleggel is, hiszen motorversenyekre, krosszmotor versenyre is le tudjuk a motorokat szállítani. Minőségi gépszállítás, csúszóplatós járműszállító, illetve alumínium trélerrel is.

Nagyon sok használt autót hozunk be külföldről, ezért nekünk könnyű megszervezni, hogy az Ön autóját is gyűjtőfuvarozással hozzuk be az országba.

Szállítási kapacitásunk jelentős növelése elsősorban a teherautó mentés miatt vált szükségessé, többen jelezték, hogy szükségük lenne alkalmi furgon mentésre kisteherautó mentésre. Néha a teherautó mentő trélerre kell felállni a járművel mert csak így oldható meg a szállítása ha más módon nem tud részt venni a közlekedésben. Néha elég ha elvontatjuk  a teherautót szerelőhöz, karosszéria lakatoshoz, igény szerint.

Ha autómentőre van szüksége, mozgásképtelenné vált járműve és a vontatmánya, állunk rendelkezésére, az autómentőn, és a tréleren egyidőben több járművet is el tudunk szállítani. Udvarias képzett sofőrökkel végezzük a járműszállítási munkát, úgy Budapesten mint a vidéki városokban is, illetve előzetes egyeztetés után külföldi fuvarokat is szívesen vállalunk.

Miért válasszon bennünket?

 • Magasan képzett sofőrök,
 • Tapasztalat, megbízhatóság,
 • Színvonalas járművek,
 • Extra felszereltség, csörlőzés, új hevederek, biztonságos rögzítés,
 • Biztosítás, rakománybiztosítás,
 • Mindig a célnak leginkább megfelelő jármű kiválasztása,
 • Korszerű autómentő járművek,
 • Színvonalas teherautó mentő
 • Alumínium tréler, mindenfajta rövid és hosszútávú szállításhoz.

Ha Önnél is van elszállításra váró jármű akkor kérjen árajánlatot tőlünk.  Sokszor pár apróságon, szerencsétlen véletlenek összjátékán múlik, hogy lerobban a jármű, és autómentő segítségét kell kérni. Aki nem gondol erre előre, az nekiáll kapkodni, sokszor egy ismeretlen cég segítségét kénytelen igénybe venni drága, irreális árakon.

Nincs rejtett szöveg, apró betűs rész, fix kiszámolható árak vannak és korrekt árajánlat.

Minden autómentés alkalmával, ha felhívnak bennünket telefonon, egyedi árajánlatot adunk a mentésre. Ez a költség a mentéssel töltött idő várható hosszából, illetve a megtett kilométerek költségéből áll össze.

A baj bármikor megtörténhet. Hogy Ön ne járjon így, kérem mentse el elérhetőségeinket, valamint segélyhívó számunkat, ha bajba kerül, csak egy telefon, azonnal Önért indulunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti telefonszámon, vagy kérjen árajánlatot.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Használt autó szállításHasznált autó szállítás Használt autó szállítást vállalunk külföldről olcsón, kiváló árakkal! EURO 1-es és EURO 2-es motorral szerelt autókat szállítanak leginkább hazánkba. Immáron több éves trend folytatódott a […]
 • Hogyan mossuk az autót?Hogyan mossuk az autót? Kövese a négy lépés programot, hogy alaposan meg tudja tisztítani járművét és újra visszaállítsa szalon állapotát. Az autó ki van téve a szélsőséges anyatermészet erőinek, az eső, jég, […]
 • Fáradtan vezetni?Fáradtan vezetni? Sokunkkal megtörtént már , hogy egy nehéz és hosszú nap végezetével autóba kell ülni, hogy sok száz kilométert vezessünk. Az éberségi szintünk ebben az esetben a megfelelő szint alá kerül […]
 • Műszaki hiba eseténMűszaki hiba esetén Autóutak, autópályák Az autómentés során potenciálisan a legveszélyesebb utak, amelyeken műszaki hiba elő szokott fordulni. Mivel a segítség kérés itt a legnehezebb, a körülmények itt a […]
 • Teherautó mentésTeherautó mentés Olcsó teherautó mentő Budapesten éjjel nappal, 0-24-óráig. Iveco teherautómentő SOS segélyszolgálat. Furgon mentés, kisteherautó mentő, ponyvás, dobozos teherautó mentés azonnal. Hívjon ha […]
 • Kötelező és ajánlott tartozékok az autóbanKötelező és ajánlott tartozékok az autóban Legolcsóbb autómentés Budapesten és Pest megyében? Igen, jó helyen jár. Hívjon ha non-stop autómentésre volna szüksége verhetetlen árakon! Autómentő, autószállító szolgáltatásainkat jó […]

Címke: , , , ,