Autószállítás, furgonmentés Budapesten és Magyarország egész területén SOS. Jármű szállítás, autómentő non stop bármikor, kérem tekintse meg referencia munkáinkat. Gyűjtőfuvarozás, akár 7.000Ft-tól, 150Ft/km-től. Több autó szállítása egyszerre olcsón, hatékonyan. Vállalunk az Európai Unióban is autószállítást előzetes egyeztetés után. Keressen bennünket egy kiváló árajánlatért. Balesetes, lerobbant, roncsautó, veteránautó, sportkocsi, kishaszongépjármű, mikrobusz, szállításával vagy akár vontatásával, lakókocsi vontatással is bátran keresheti cégünket. Vállaljuk bármilyen jármű szállítását Budapesten valamint az egész ország területén, vidéken bárhol is legyen.

Új szolgáltatásunk, hogy külföldről behozott járművét segítünk honosítani, vizsgáztatni. Ha balesetes vagy műszaki hibás járművét javíttani szeretné, de nincs még autószerelője, tudunk megbízható autójavítót ajánlani, de ha van saját szerelő, akkor járművét az Ön által kijelölt műhelybe szállítjuk. Mivel cégünk szállítmány biztosítással rendelkezik, nálunk a szállítás során biztonságban tudhatja bármilyen járművét. A hét minden napján elérhetőek vagyunk ünnepnapokon is non-stop 0-24-ig. Korszerű autószállító járművel rendelkezünk, hívása után azonnal indulunk.

automento-budapest

A szállítani kívánt járművet a megfelelő eszközökkel biztonságosan rögzítjük. Tudunk segíteni a biztosítással -javítással kapcsolatos ügyek intézésében, vegye igénybe szakértelmünket! Kívánságra a műszaki hibás járművet autójavító partnerünk műhelyébe szállítjuk, ahol a biztosítással, javítással kapcsolatos további teendőket szakértő kezekre bízhatja. Az autószállítás után kívánságra, előzetes megbeszélés szerint cseregépjárművet tudunk biztosítani, akár a javítás folyamatának a végéig, így Önnek egy napig sem kell gépjármű nélkül maradni. Ha meghibásodott gépjárművet kell elszállítani, akkor az utasokról is tudunk gondoskodni, 2 fő elfér az autómentőben, a többi utast pedig külön gépjárművel tudjuk elszállítani. A baj bármikor megtörténhet. Sokszor pár apróságon, szerencsétlen véletlenek összjátékán múlik, hogy lerobban a jármű, és autómentő segítségét kell kérni. Aki nem gondol erre előre, az nekiáll kapkodni, sokszor egy ismeretlen cég segítségét kénytelen igénybe venni drága, irreális árakon. De hogy Ön ne járjon így, kérem mentse el elérhetőségeinket, valamint segélyhívó számunkat, ha bajba kerül, csak egy telefon, azonnal Önért indulunk! Tekintse meg autómentő árainkat, az egyéb szolgáltatásokról kérjen árajánlatot.

automentes01 automento01 automento02 motormentes