Mennyibe kerül az autómentés?

Autómentő Budapesten azonnal, olcsó gyors autómentés, autószállítás. Akciós árak! Kérjük hívja kollégánkat, ő elkéri a mentéshez szükséges információkat, és árajánlatot ad. Ha elfogadja az árajánlatot, azonnal indulunk. Nagyon kedvező áron dolgozunk, ne aggódjon, járműve jó kezekben lesz.

Autómentő Budapest éjjel

Mi történik, ha a jármű lerobban az út szélén?

Ha a jármű lerobban az út szélén, először is mérje fel, hogy pontosan hol tartózkodik. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk segíteni, pontosan tudnunk kell, hogy Ön hol van. Ha megvan a pontos cím, számkijelzéssel hívjon bennünket, (non-stop 24-órás ügyeletünk van) a fenti telefonszámon. Diktálja be a pontos címet, és mondja el kollégánknak, hogy mi történt a járművel. Mondja el azt is, hogy hova szeretné a járművet szállíttatni. A segítségkérés rögzítése után késedelem nélkül indulunk. A segítség kérés mindenre terjedjen ki. Ha például van pótkocsi, utánfutó, több ember az autóban stb. akkor ezt jelezze a segélykérés alkalmával, mivel ez alapján végezzük a mentést. Ha tehát több ember van a mentésre váró járműben, akkor tudunk gondoskodni az elszállításukról, de ezeket az igényeket kérjük jelezze előre.

Autómentés Budapest éjjel 2.

Mi történik, ha külföldön lakom, és külföldre kell elszállítani a mozgásképtelen járművet Magyarországról?

Természetesen külföldről, vagy külföldre is szállítunk járműveket, ez nem probléma. Viszont a segélykérés felvételekor kérjük jelezze kollégánknak, hogy hova kell a járművet szállítani.

Mi történik, ha a jármű elromlik otthon?

Hívjon bennünket a fent látható telefonszámon, és mondja el, hogy mit, honnan, és hova szeretne szállíttatni. Általában a normál méretű és súlyú járműveket, kisbuszt, kis haszon gépjárműveket és kis méretű munkagépeket minden különösebb előkészítés nélkül is el tudjuk szállítani. Viszont ha a járművön nem szabványos felépítmény van, akkor az jelezze ügyeletes munkatársunknak.

Mi történik, ha a jármű balesetet szenvedett?

Ha a gépkocsi balesetet szenvedett, akkor meg kell róla győződni, hogy hagyományos eszközökkel, (csörlővel felhúzni a platós autómentőre) fel tudjuk-e tenni a járművet az autómentőre. Ha nem, akkor darus autómentőre lesz szükség, ezt jelezze kollégánknak. Fontos még, hogy a járművel fel lehet rakni egyből az autómentő járműre, vagy pedig előkészítést igényel (árokba borult, felborult, stb). hogy a megfelelő eszközökkel tudjuk a mentést megkezdeni.

Milyen gyorsan jön ki menteni?

Budapest területén azonnal elindulunk, általában 30-40 perc alatt odaérünk a helyszínre. Mivel azonban a forgalmi helyzetek ránk is hatással vannak, csúcsidőben ez kissé tovább tarthat, de minden esetben a legrövidebb és leggyorsabb útszakaszt választjuk, hogy ne kelljen ránk sokat várni.

Külföldről is haza tud hozni?

Természetesen külföldről is hazaszállítjuk meghibásodott, vagy balesetet szenvedett járművét, azonban valamilyen megerősítést, biztosítékot kérni fogunk, hogy nem telefonos átverésről van szó, hanem valóban segítséget kér. Hívjon, és megbeszéljük.

Tud ajánlani szerelőt, aki meg tudja javítani az autómat?

Természetesen kérésre partnereink szervizébe szállítjuk járművét javításra, ahol a biztosítási ügyintézésben is tudnak segíteni.

Ha nem tudom a járművet otthon biztonságosan tárolni, tudnak ebben segíteni?

Igen, van lehetőségünk rá, hogy segítsünk a jármű tárolásában. Kérjük, hogy ha ilyen problémája van, akkor jelezze azt munkatársunknak, és segítünk.

Mi történik, ha nem a megfelelő üzemanyagot tettem az autómba?

Hívjon bennünket. Szükség lesz az autó pontos típusára, és hogy mennyi és milyen üzemanyagot tankolt bele. Ameddig munkatársunkkal nem beszélt, addig lehetőleg ne indítsa be az autót, hanem tolják félre a kútnál a járművet. Ha tudjuk a részleteket, akkor tudunk segíteni, hogy Önnek a lehető legkisebb költséggel orvosoljuk a problémát.

Mi van, ha van egy lakókocsi vagy utánfutóm is?

Semmi probléma, a járművet az autómentő platóján szállítjuk, a vontatmányt pedig el tudjuk vontatni egyszerre.

Mi van, ha az én vontatmányomon szállítok lovat vagy egyéb állatokat?

Semmi probléma, a járművel felállunk a platóra, a vontatmányt pedig elvontatjuk együtt. Az ilyen szállítás és segítségkérést mindig jelezze munkatársunknak.

Tudnak-e segíteni, esetleg átmeneti garázst találni a járművemnek?

Igen, ezt az igényt jelezze munkatársunknak, és keresünk garázst járműve számára.

Baleset után nem mozog rendesen a járművem kereke, fel tudják tenni így a járművemet a platóra szállításhoz?

A járművek kereke baleseteknél elég gyakran megsérül, ilyenkor különböző segédeszközöket szoktunk használni a trélerre való fel és leállásnál. Meg tudjuk oldani, nem probléma.

Mi történik, ha a jármű lerobbanok az autópályán?

Ha a jármű lerobban az autópályán, akkor a leállósávban parkolja le, ha lehet kapcsolja be a helyzetjelzőket, tegye ki a jármű mögé a vészháromszöget, ha van vészvillogót, vegyenek fel láthatósági mellényt. Ha lehet szálljanak ki a járműből, és az autópályán a szalagkorláton kívül várják meg az autómentőt. Az autó pontos helyére ilyenkor is szükségünk lesz, ezt diktálja be kollégánknak. Ha nem tud telefonálni, a narancssárga vészhívókon tud segítséget kérni.

Bármilyen egyéb kérdésben állunk rendelkezésére, hívjon bennünket a fent látható telefonszámon.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Az autóvontatás szabályaiAz autóvontatás szabályai Az Autóvontatás Szabályai: Hogyan Tartsuk Biztonságosan Mozgásban a Járművet? Az autóvontatás olyan helyzetekben elengedhetetlen, amikor járművünk műszaki problémák miatt vagy […]
  • Az autó tavaszi felkészítéseAz autó tavaszi felkészítése Az autója tavaszi felkészítésével sok fejfájástól és bosszúságtól óvhatja meg magát az év hátralévő részében. Sőt a karbantartással pénzt is megtakaríthat! A tavaszi karbantartással […]
  • Autómentő állásAutómentő állás Rohamosan fejlődő vállalkozásunk folyamatos felvételt hirdet autómentő sofőri állás betöltésére. Lehetőleg B és C jogosítvánnyal rendelkezőket várjuk, de csak B jogosítvánnyal is […]
  • Milyen a jó autómentő?Milyen a jó autómentő? Megbízható autómentés éjjel nappal, pont akkor amikor szüksége van ránk! Budapesten és Pest megyében elérhetőek vagyunk a nap huszonnégy órájában, azért hogy Önnek bármikor a […]
  • Autómentés Budapesten az ünnepek alatt is!Autómentés Budapesten az ünnepek alatt is! A Karácsonyi ünnepek ideje alatt sokan élvezik a pihenést, a családdal való időtöltést és az ünnepi készülődést. Azonban ezekben az időszakokban is előfordulhatnak váratlan események, mint […]
  • Járműszállítás országosan 0-24Járműszállítás országosan 0-24 Az Országos Járműszállítás 0-24: Gyors és Megbízható Segítség Bármikor! Az autók és más járművek mindennapi életünk részei, és rengetegen naponta használják őket. Azonban bármikor […]

Címke: , , , , , ,