Üdvözlöm az Olcsó Autómentőnél! Cégünk célja, hogy minden autós számára gyors és megfizethető segítséget nyújtsunk, amikor a legnagyobb szükség van rá. Legyen szó bármilyen műszaki hibáról, balesetről, vagy egyéb váratlan helyzetről, tapasztalt csapatunk a nap 24 órájában, az év 365 napján rendelkezésre áll.

Miért válasszon minket?

 • Kedvező árak: Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek.
 • Gyors reakcióidő: Tudjuk, hogy az idő fontos, ezért mindig igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megérkezni a helyszínre.
 • Professzionális csapat: Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek az autómentés terén, így biztos lehet benne, hogy járműve jó kezekben lesz.
 • Modern felszerelés: Járműparkunkat folyamatosan karbantartjuk és korszerűsítjük, hogy minden helyzetben a legjobb megoldást tudjuk nyújtani.

Szolgáltatásaink között szerepel:

Ha bajba kerül, ne habozzon! Hívja diszpécserünket éjjel, nappal, és mi küldjük az autómentőt, hogy minél hamarabb elszállítsuk autóját a kért helyre! Elérhetőségeinket megtalálja weboldalunkon, vagy hívhat minket a fenti telefonszámon.

Biztos kezekben az autója – Olcsó Autómentő!

Néhány fénykép referenciamunkáinkból. Autómentés külföldről.

Egy külföldi út során bármikor előfordulhat, hogy lerobban a járművével. Mivel a fejlett nyugati országokban jóval magasabbak az autószállítás és autómentés, valamint autójavítás árak mint hazánkban, ezért ha valaki megteheti jobban megéri hazaszállíttatni és itthon javíttatni az üzemképtelenné vált járművet, mint külföldön. Természetesen ez csak akkor igaz, ha a hiba nem javítható könnyen és olcsón. Ez a nem várt esemény gyakran előfordul külföldi nyaralás, kirándulás vagy üzleti út alkalmával is. Cégünknek nagy gyakorlata van a külföldön meghibásodott járművek hazaszállításában. Sajnos néha kisebb balesetek is nagy kiadással járhatnak, például ha a balesetet szenvedett autó futóműve megsérül, és saját kerekén már nem tudja folytatni útját.

Több autó szállítása egyszerre.

Egy autót is haza tudunk szállítani, de ha van rá lehetőség, és nem sürgős a szállítás, akkor a gyűjtőfuvarozással akár több autó is szállítható egyszerre. Ilyenkor a hazaszállítás költsége és munkadíja megoszlik a járművek között és lényegesen kedvezőbb lesz az autószállítás ára. Ha autómentésre van szükség, akkor is megoldható, hogy megszervezzük a gyűjtőfuvarozást, és a műszaki hibás autót egy másik járművel együtt szállítsuk haza. Az autómentőben korlátozott számban utasokat is tudunk szállítani. Ha több utas van akkor egyeztetés után az ő hazaszállításukról is gondoskodunk.

Autószállítás külföldről.

Eszközeinket és járműveinket úgy állítjuk össze, hogy az a járműszállítás szabályainak és a költséghatékonyságnak egyformán megfeleljenek. El tudunk hozni 1, 2, de akár három járművet is egyszerre, biztonságosan, olcsón. Autószállító trélereinken jól tudjuk a járműveket rögzíteni, és biztonságosan hazajuttatni.

Három autó szállítása egyszerre.

Az olcsó autószállítás csak gyűjtőfuvarozással valósítható meg. Ha gyűjtőfuvarozással szállíttatja haza autóját biztos lehet benne, hogy még az olcsóbb árszegmensből is választhat külföldi használt autót. Sokan azért nem mernek külföldről autót vásárolni, mert a hasznot elviszi a szállítás. Viszont ha három járművet szállítunk egyszerre, akkor biztosan tudunk olyan kedvező árat kalkulálni, amelyik mindenki tetszését elnyeri.

Használt autót vásárló ügyfeleink jelentős része tisztelt már meg bennünket a bizalmával és választották cégünket autószállítás autómentés alkalmával.

Autószállítás Olcsón 0-24 – A Megbízható Partner az Úton

Az autóval való közlekedés szabadságot és kényelmet nyújt, ám időnként előfordulhatnak váratlan helyzetek, amikor járművünk lerobban, baleset ér bennünket, vagy egyszerűen csak segítségre van szükségünk a szállításban. Ilyen helyzetekben az autómentő 24 szolgáltatásai nyújthatnak megoldást.

Az Olcsó Autószállítás 0-24 a nap bármely órájában és az év minden napján elérhető, hogy biztosítja a gyors, megbízható és megfizethető segítséget.

Miért Érdemes Minket Választani?

 1. Kedvező Árak: A szolgáltatásaink kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy bárki számára elérhetőek legyenek. Tudjuk, hogy a váratlan autós problémák komoly költségekkel járhatnak, ezért igyekeztünk árainkat a lehető legkedvezőbb szinten tartani, hogy ne kelljen lemondani a minőségi szolgáltatásról.
 2. Gyors indulással: Az autószállítási szolgáltatásaink éjjel-nappal elérhetőek, mert tudjuk, hogy az autós problémák nem válogatnak. Bármikor is kerül bajba, számíthat ránk. Gyorsan és hatékonyan reagálunk a hívásra, hogy a lehető leghamarabb eljussunk Önhöz és megoldjuk a problémát.
 3. Tapasztalt Csapat: Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek az autómentés és szállítás terén. Minden helyzetben professzionálisan járnak el, legyen szó akár baleseti mentésről, akár műszaki hibás jármű szállításáról. A tapasztalatunknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy járműve a legjobb kezekben van.
 4. Korszerű Felszerelés: Az autószállító járműparkunkat folyamatosan karbantartjuk és modernizáljuk, hogy minden helyzetben a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Legyen szó személyautóról, kisteherautóról vagy akár motorkerékpárról, megfelelő felszereléssel rendelkezünk a biztonságos és hatékony szállításhoz.

Szolgáltatásaink Részletei

Autószállítás Belföldön és Külföldön

Akár belföldön, akár külföldön van szüksége autószállításra, számíthat ránk. Nemzetközi szinten is gyors és megbízható megoldást kínálunk.

Baleseti Mentés

Baleset esetén fontos a gyors és szakszerű segítség. Csapatunk felkészült a baleseti helyzetek kezelésére és a sérült járművek biztonságos szállítására.

Lerobbant Járművek Szállítása

Ha autója műszaki hiba miatt vált mozgásképtelenné, gyorsan a helyszínre sietünk, és biztonságosan elszállítjuk a kívánt helyre.

Autómentés Mélygarázsból

Mélygarázsban rekedt járművek mentésére is van megoldásunk. Különleges felszereléssel és tapasztalattal rendelkezünk az ilyen helyzetek kezelésére.

Akkumulátor Töltés és Csere Helyszínen

Amennyiben akkumulátor probléma miatt nem indul az autó, helyszíni töltést vagy cserét is biztosítunk, hogy minél hamarabb folytathassa az utat.

Hogyan Érhet El Minket?

Az Olcsó Autószállítás 0-24 elérhető a fent kattintható telefonszámon, valamint a weboldalunk Kapcsolat oldalán keresztül. Ne habozzon hívni minket, ha segítségre van szüksége – mi itt vagyunk, hogy megoldást nyújtsunk a problémára, gyorsan és megfizethető áron!

Az Olcsó Autószállítás 0-24 a legjobb választás, ha megbízható, gyors és kedvező árú autószállítási szolgáltatásra van szüksége. Tapasztalt csapatunk és korszerű felszerelésünk garantálja, hogy bármilyen helyzetben számíthat ránk. Ne hagyja, hogy az autós problémák megzavarják a mindennapjait – válasszon minket, és mi segítünk, hogy újra úton lehessen!

Pénztárca barát megoldásaink tesznek bennünket sikeressé, és népszerűvé. Válasszon tehát Ön is szolgáltatásaink közül és kérjen rá árajánlatot.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Autómentő TörökbálintAutómentő Törökbálint Autómentés Törökbálint 2045 0-24. Olcsó autómentés azonnal éjjel-nappal SOS. Tréleres autómentő, jármű szállítás, autó mentés non stop bármikor, kérem tekintse meg referencia munkáinkat. […]
 • Milyen a jó autómentő?Milyen a jó autómentő? Megbízható autómentés éjjel nappal, pont akkor amikor szüksége van ránk! Budapesten és Pest megyében elérhetőek vagyunk a nap huszonnégy órájában, azért hogy Önnek bármikor a […]
 • Autómentés külföldön és belföldön.Autómentés külföldön és belföldön. Külföldről is vállaljuk az autómentést és autószállítást amennyiben szüksége van rá. Elsősorban a környező országokból szállítjuk haza frissen vásárolt, műszaki hibás autóját, de előzetes […]
 • Autók vizsgáztatása, és honosítása.Autók vizsgáztatása, és honosítása. Minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink részére újabb szolgáltatást vezetünk be. Segítséget nyújtunk a behozott autók vizsgáztatásában és honosításában, még abban az esetben is, ha nem […]
 • Az autóvontatás szabályaiAz autóvontatás szabályai Az Autóvontatás Szabályai: Hogyan Tartsuk Biztonságosan Mozgásban a Járművet? Az autóvontatás olyan helyzetekben elengedhetetlen, amikor járművünk műszaki problémák miatt vagy […]
 • Olcsó autószállítás MagyarországonOlcsó autószállítás Magyarországon Olcsó Autószállítás Magyarországon: Praktikus és Megfizethető Megoldások Mindenkinek. Az autószállítás egyre inkább elengedhetetlen szolgáltatásává válik az emberek életének, különösen a […]

Címke: , , ,