motormentesMotormentés, motorszállítás Budapest és Magyarország területén non-stop, hívjon!

Vállalunk Crossmotor, Enduro, Chopper, bármilyen Sportmotor szállítást. Ha frissen megvásárolt motorját szeretné hazaszállíttatni, hívjon bennünket.

Magyarország egyik legolcsóbb autómentős, motormentős árai. Kedvező kilométer díjak.

Vállaljuk továbbá versenyzők, terepmotorok szállítását a verseny helyszínére, kiállítási motorok szállítását kiállítóterembe. ha szervízbe szeretné a motort szállíttatni abban is rendelkezésére állunk a nap 24 órájában, hétvégén és munkaszüneti napokon is. Kérjük olvassa el referenciáinkat. Több évtized balesetmentes vezetés, gyakorlat a személy és járműszállítás területén, kiszámítható, kedvező autómentés árak.

motorszallitasHa segítségre van szüksége motormentésben hívjon bennünket, ügyeletes munkatársunknak mondja el, hogy pontosan mit kell szállítani, honnan, hova és milyen időpontban.

Munkatársunk a körülmények ismerete után árajánlatot ad, ha Ön az árajánlatot elfogadja, akkor a megbeszélt időpontban, ha azonnali segítséget kér akkor haladéktalanul indulunk.

Motorszállítás Országosan: Hatékonyság és Biztonság a Középpontban

A motorkerékpárok szállítása egyre népszerűbb szolgáltatássá válik Magyarországon, mivel a motoros közösség folyamatosan növekszik. Az országos motorszállítási szolgáltatások minősége és megbízhatósága kiemelkedő fontosságú, hiszen a motorkerékpárok nem csupán értékes közlekedési eszközök, hanem sok esetben a tulajdonosok szenvedélyeinek tárgyai is.

Ebben a cikkben áttekintjük a motorszállítás legfontosabb szempontjait, beleértve a biztonságot, és a hatékonyságot.

A Biztonság Prioritása

A motorkerékpárok szállítása során a legfontosabb szempont a biztonság. A motorokat speciális szállítójárművekkel kell mozgatni, amelyek kialakítása lehetővé teszi a motorok stabil rögzítését és védelmét a szállítás során. Az alábbiakban bemutatunk néhány kulcsfontosságú tényezőt a biztonságos motorszállítás érdekében:

Speciális Rögzítő Eszközök: A motorokat szállító járművek fel vannak szerelve különféle rögzítő eszközökkel, például hevederekkel és rögzítő karokkal, amelyek megakadályozzák a motor elmozdulását az úton.

Védőburkolatok: A motorkerékpárokat gyakran védőburkolatokkal fedjük be, hogy megóvjuk őket az időjárás viszontagságaitól, például az esőtől és a portól.

Szakértői Kezelés: A szállítást végző személyzet tapasztalt és képzett a motorkerékpárok kezelésében, így biztosítva a szakszerű rakodást és kiemelést.

Hatékonyság és Pontosság

A motorszállítás hatékonysága és pontossága kulcsfontosságú tényezők, különösen akkor, ha az ügyfelek szoros ütemtervvel rendelkeznek. A cégünk professzionális szállító, különös figyelmet fordít az időben történő kiszállításra és a logisztikai folyamatok optimalizálására.

Pontos Időzítés: Szállítócégként gyors és megbízható módon adunk időpontot és árat a felvételre és kiszállításra, minimalizálva ezzel az ügyfelek várakozási idejét.

Rugalmas Szolgáltatások: Modern motorszállítási szolgáltatásaink rugalmasan alkalmazkodnak az ügyfelek igényeihez, beleértve az éjszakai és hétvégi szállítási opciókat is.

Nyomon követhetőség: A fejlett nyomkövető rendszerek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy valós időben nyomon követhessék motorjuk helyzetét, biztosítva ezzel a teljes átláthatóságot és nyugalmat.

A Megfelelő Szolgáltató Kiválasztása

A megfelelő motorszállító szolgáltató kiválasztása döntő fontosságú. Íme néhány szempont, amelyeket érdemes figyelembe venni:

Tapasztalat és Hírnév: Cégünk nagyon régen végez járműszállítást és jármű mentést a motoroktól a kamionokig. Az olyan vállalatok, amelyek régóta működnek a piacon és pozitív visszajelzésekkel rendelkeznek, általában megbízhatóbbak.

Biztosítási Feltételek: Professzionális szállító cégként megfelelő biztosítással rendelkezünk, amely fedezi az esetleges károkat vagy veszteségeket a szállítás során.

Átlátható Árazás: Kérjen részletes árajánlatot, amely tartalmazza az összes költséget, beleértve az esetleges rejtett díjakat is. Az átlátható árazás segít elkerülni a későbbi meglepetéseket.

A motorszállítás országosan komplex feladat, amely szakértelmet és megbízhatóságot igényel. A biztonság, a hatékonyság és a megfelelő szolgáltató kiválasztása fontos tényező. Cégünk képzett munkatársai hozzájárulnak ahhoz, hogy ügyfeleink járművei épségben és időben érkezzenek meg célállomásukra. Legyen szó hétköznapi szállításról vagy különleges igényekről, professzionális szolgáltatóként biztosítjuk, hogy a motorosok nyugodtan hátradőlhessenek, miközben kedvenc járművük biztonságban van.

motorszallitas2

Mi a teendő, ha lerobbantunk egy motorral?

Ha lerobbant egy motorral, fontos, hogy biztonságban legyen. Itt van néhány lépés, amit érdemes követni:

 • Biztonság: Azonnal húzódjon félre. Amint észreveszi a problémát, próbáljon meg biztonságosan lehúzódni az út szélére vagy tolja a motort egy biztonságos helyre az út szélén.
 • Kapcsolja be a vészvillogót: Ezzel jelezheti a többi közlekedőnek, hogy problémája van.
 • Helyezd el az elakadásjelző háromszöget: Ha van, tegye ki az elakadásjelző háromszöget, hogy a többi járművezető időben észrevegye a lerobbant járművet.
 • Ellenőrzés: Próbálja meg kideríteni a hiba okát: Ha ért a motorhoz, ellenőrizze a leggyakoribb hibaforrásokat (például üzemanyag, akkumulátor, gyújtógyertya).
 • Ne próbáljon meg veszélyes helyen szerelni: Ha az út közepén vagy forgalmas helyen robbant le, ne próbálkozzon helyben javítással.
 • Professzionális segítség: Ha nem tudja megjavítani a motort helyben, azt valószínűleg el kell szállítani egy szervizbe.
 • Hívjon segítséget: Hívja fel ügyeletes munkatársunkat a fent látható telefonszámon. ha szüksége azonnal segítséget tudunk nyújtani.
 • Hívja fel a családot vagy barátokat: Értesítse a családot vagy barátait, hogy tudjanak róla, hogy probléma  merült fel.
 • Várakozás: Maradjon a motor mellett. Ha nem okoz veszélyt, maradjon a motor közelében, hogy látható legyen a segítségnek. Ha már segítséget hívott és a segélyszolgálat vissza is igazolta, ne hagyja el a helyszínt.
 • Keressen egy biztonságos helyet, ha szükséges: Ha a környezet nem biztonságos, keressen egy helyet, ahol jól látható módon várakozhat, amíg megérkezik a segítség.
 • Telefon: Ha van okostelefonja, használhat olyan alkalmazást, amelyek segítenek pontosan behatárolni, hogy hol robbant le a motor pontosan. Sokan nem tudják (főleg autópályán) pontosan megmondani, hogy hol történt a műszaki hiba.
 • Vészhelyzeti felszerelés: Tartson magánál alapvető szerszámokat, vészvillogót, és akár egy pót gyertyát is.

Fontos, hogy mindig legyen elővigyázatos, és tartsa szem előtt a biztonságot, amikor lerobban egy motorral.

Hívhat bennünket a fenti telefonszámon 0-24 óráig, vagy kérjen árajánlatot a Kapcsolat menüpontra kattintva.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Motorkerékpár mentésMotorkerékpár mentés Motor mentés: Hogyan segítünk bajba jutott motorosoknak? Ahogy a motoros szezon beköszönt, egyre többen választják ezt a gyors és szabadságot jelentő közlekedési eszközt. Ám sajnos […]
 • Autómentés M0 autópályaAutómentés M0 autópálya Autómentés az M0 autópályán 0-24: Biztonságban éjjel-nappal, hívjon bennünket. Autómentő az M0 autópályán különösen fontos szolgáltatás, hiszen ez az útvonal Budapest körül húzódik, […]
 • Autómentő BudapestAutómentő Budapest Autómentő Budapest 0-24-óráig éjjel, nappal, autómentés hívása után azonnal indulással. Késlekedés nélkül sietünk a segítségére, hívjon bármikor. Az autómentő szolgáltatások városi és […]
 • Az autó tavaszi felkészítéseAz autó tavaszi felkészítése Az autója tavaszi felkészítésével sok fejfájástól és bosszúságtól óvhatja meg magát az év hátralévő részében. Sőt a karbantartással pénzt is megtakaríthat! A tavaszi karbantartással […]
 • Olcsó autómentés árakOlcsó autómentés árak Olcsó autómentő árak Budapest kerületeiben és Pest megyében 0-24-óráig. Szolgáltatásaink magas minőségét elsősorban azoknak az autósoknak ajánljuk, akik bajba kerültek, balesetet […]
 • Autómentés autópályánAutómentés autópályán Autómentés autópályán, M1, M0, M7, M4 azonnali indulással, éjjel nappal 0-24-óráig NON-STOP. Hívjon, ha balesetet szenvedett az autópályán, leállt az autója, megsérült, kitört a kereke, […]

Címke: , , , ,