Külföldről is vállaljuk az autómentést és autószállítást amennyiben szüksége van rá. Elsősorban a környező országokból szállítjuk haza frissen vásárolt, műszaki hibás autóját, de előzetes egyeztetés után bárhonnan vállalunk autószállítást. Tapasztalt szakemberekkel, profi tudással és megbízható munkavégzéssel. Bárhol és bármikor lenne szüksége segítségünkre, mi garantáljuk az Ön és járműve biztonságát. Használtautó külföldről, autó behozatal, használtautó import, szállítás.

automentes-ausztriabol-2

Már nem segíthet más csak az autómentés.

Lerobbant az autója, elektromos hiba következett be, lemerült az akkumlátor, esetleg kifogyott a tank, vagy egy baleset, koccanás történt? Szinte minden esetben szüksége lehet az autómentő segítségére. Akármelyik okból is kellett megállnia, a legfontosabb dolog, hogy elkerülje Ön és járműve az előfordulható balesetet és mindenféle kockázatot a legminimálisabbra csökkenteni. Gondoskodjon arról, hogy járműve megfelelően ki legyen világítva, elakadásjelző bekapcsolva és az elakadásjelző háromszöget is kitette-e. Miután biztonságba helyezte önmagát és járművét, keressen minket az év bármelyik napján a nap 24 órájában. Amennyiben több utasa is van a személyszállításban is segíteni tudunk. Ha szeretne azonnal továbbutazni jelezze nekünk, és bérautót biztosítunk Önnek.

automentes-kulfoldrol

Külföldről vásárolna használt autót, és haza kell szállítani? Bizonyított tény, hogy megéri külföldről jó minőségű, jó állapotú használt autót vásárolni, és itthon leszervizelve forgalomba helyezni.

automento-budapest

Külföldön, Némtországban, Ausztriában és Franciaországban, valamint Svájcban is a rendszeresen karbantartott autóutak miatt a járművek sokkal jobb állapotban vannak, mint a silány minőségű hazai utakon futott társai. Külföldön a nagy értékű járműveket fűtött garázsban tartják, több autót használnak egyszerre, fajlagosan kevesebb kilométert futnak a járművek adott idő alatt, és mindig időben, minőségi anyagokkal vannak karban tartva. A használtautó vásárlás külföldön úgy is kivitelezhető, ha öszefog valakivel, és a két autót egyszerre hozzuk haza. Nagy tapasztalattal vásárolunk és szállítunk  haza járműveket, ha ilyesmiben gondolkozik hívjon bennünket, hogy árajánlatot adhassunk!