automentes-24

Használt autó Szállítás Trélerrel országosan, külföldről is. Cégünk szakosodott a használt gépjárművek biztonságos és hatékony szállítására trélerrel, amelyet tapasztalt és professzionális csapatunk végez.

Kik vagyunk?

Egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, amely hosszú évek tapasztalatával rendelkezik az autószállítás területén. Célunk, hogy ügyfeleink számára megbízható és gyors szállítási szolgáltatást nyújtsunk, bármilyen típusú és méretű használtautó esetén.

Szolgáltatásaink

 • Használtautó szállítás: Akár belföldön, akár külföldön, rugalmas és testre szabott megoldásokat kínálunk.
 • Sérült járművek szállítása: Különleges felszerelésünk és szakértői csapatunk biztosítja a sérült autók biztonságos szállítását.
 • Autóflotta kezelés: Nagyobb autóparkok szállítása és logisztikai menedzsmentje.
 • Tréleres szállítás: Elszállítjuk járművét trélerrel bárhonnan bárhova.
 • Autómentés: Korszerű platós járműveinkkel bármilyen autót, teherautót tudunk menteni, ha műszaki hibás lett vagy balesetet szenvedett.

Használt autó szállítást vállalunk külföldről olcsón, kiváló árakkal! EURO 1-es és EURO 2-es motorral szerelt autókat szállítanak leginkább hazánkba. Immáron több éves trend folytatódott a 2015-ös év első kilenc hónapja a használt autó import terén: 28,4 százalékkal több a 2014-es év azonos adataihoz képest az autószállítás hazánkba.

A növekedés tehát töretlennek mondható

2013-óta évente húszezerrel gyarapodik az autószállítás hazánkba. Az üzemanyag árának az emelkedésével a nagy fogyasztású autók ára csökken, a kis fogyasztású városi autók ára pedig nő.

Sok tárgyalás volt az elmúlt időszakban az EURO 5-ös dízelek környezetszennyező hatása miatt, viszont Magyarországon jóval nagyobb problémát jelent az öreg import használt autók kibocsátása. A külföldről vásárolt, behozott autók közel hatvan százaléka tíz évnél idősebb. Ezek egy része EURO 1-es vagy EURO 2-es motorral üzemelnek.

A külföldről behozott autók esetében a felső-középkategóriában és az alsó-középkategóriában 36 százalékos növekedés volt megfigyelhető. Az egyterű autó szállítása külföldről még mindig a legnépszerűbb. Jóval több négy kerék meghajtású autó érkezett a korábbiakhoz képest a kisautó és a városi terepjáró kategóriából.

automento-budapest

Márka szerinti megoszlásban a leggyakoribb külföldről behozott autók: Volkswagen, Ford, Opel, BMW és Audi. A típusok rangsorát tekintve a 3-as BMW vezeti, azután a Volkswagen Passat, a Volkswagen Golf, a Ford Focus, és az Opel Astra előtt.

Miért válasszon minket?

 • Professzionalizmus: Tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy az Ön járműve biztonságban és időben megérkezzen a célállomásra.
 • Megbízhatóság: Modern trélerparkunk és karbantartott járműveink garantálják a megbízható szállítást.
 • Rugalmasság: Az Ön igényeire szabott megoldásokat kínálunk, legyen szó egyetlen autó vagy egy teljes flotta szállításáról.
 • Ügyfélközpontúság: Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink elégedettségére, és folyamatosan törekszünk szolgáltatásaink fejlesztésére.

Autómentő ügyeleti szolgáltatásunk segítségével bármikor akár ünnepnapokon is segítséget hívhat, hiszen több teherautómentő, autómentő jármű áll készen arra, hogy segítséget nyújtson.

Autószállítás trélerrel

Miért jó a tréleres szállítás?

A felépítmény jellege és a biztonsági berendezések korszerűek az alumínium tréleren, számtalan biztonságos rögzítési mód elérhető, automata csörlővel is felszerelhető. A tréler súlypontja alacsonyan van, könnyű, stabil, biztonságos, a járművek jól rögzíthetők rajta. Nem billeg rajta a jármű, és nagyon költséghatékony, hiszen alig van önsúlya, és a vonóhorgos erősebb terepjárók könnyedén elhúzzák.

A szabályos tréleres vontatás nem összekeverendő a balkáni módszerrel, ahol a vontató jármű súlyának többszörösét is megpróbálják elhúzni sokszor vontatókötéllel összekötve a járműveket. A szabályos vontatmányok megfelelnek a közúti közlekedés szabályainak és bármekkora távolságot bármilyen körülmények között meg tudnak tenni balesetmentesen.

Vállalunk tréleres autószállítást az egész országban, illetőleg előzetes megbeszélés alapját külföldről is, magas minőségű alumínium trélerrel. Szolgáltatásainkat elsősorban Magyarországon, illetve külföldre is kínáljuk az európai unión belül.

Bármilyen kérdése van autószállítás és autómentéssel kapcsolatban hívjon minket. Autószállítást vállalunk Külföldről és külföldre, Ausztriából, Németországból, Angliából, Olaszországból, Hollandiából, Franciaországból, Szlovéniából, Belgiumból, Svédországból, Dániából, stb… Cégünk vállal gyűjtőfuvarozást is, több autó szállítása egyszerre, olcsón. Ha több autót szeretne külföldről behozni, keressen bennünket, és megszervezzük a szállítást.

Mi az autószállító tréler?

Az autószállító tréler egy speciális felépítmény általában alumíniumból, amelyet gépjárművek szállítására használnak. Ezek a trélerek különböző méretekben és kialakításokban kaphatók, és lehetnek nyitottak vagy zárt kivitelűek.

Vannak pótkocsiként használható trélerek és vannak egybeépített korszerű trélerek amelyekre távirányítóval vezérelhető drótkötéllel lehet felhúzni az üzemképtelen autót.

A nyitott autószállító trélerek gyakran láthatók az autópályákon, és több jármű egyidejű szállítására képesek. A zárt változatokat gyakran használjuk nagy értékű vagy különleges járművek védett szállítására.

Főbb jellemzők:

 • Többszintes kialakítás: A nagyobb kapacitás érdekében egyes trélerek többszintesek, így több autót tudnak szállítani.
 • Rögzítő eszközök: Speciális rögzítő eszközökkel vannak felszerelve, hogy az autók biztonságosan helyben maradjanak a szállítás során.
 • Rámpák: Általában rámpákkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az autók könnyű fel- és leállását.
 • Hidraulikus rendszerek: Néhány tréler hidraulikus emelő rendszerekkel van felszerelve, amelyek megkönnyítik az autók felhúzását a trélerre, pozicionálását és rögzítését.
 • Biztonságos rögzítés: A trélereken biztonságosan lehet rögzíteni a járműveket minden oldalról. Erre a célra a rámpa felületén különböző mélyedéseket és rögzítópontokat alakítottak ki.

Használati területek:

 • Autókereskedések: Új és használt autók szállítása.
 • Autóversenyek: Versenyautók és kiegészítők szállítása a versenyhelyszínekre.
 • Autóklubok: Klasszikus és veterán autók szállítása találkozókra és kiállításokra.
 • Magánszemélyek: Személyes autók szállítása költözéskor vagy vásárláskor.

Az autószállító trélerek fontos szerepet játszanak az autóipar logisztikai láncában, biztosítva, hogy az autók biztonságosan és hatékonyan jussanak el a gyártótól a kereskedőkig vagy a végfelhasználókhoz.

Ha bármilyen kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére minden kérdésben.

Bízza ránk autója szállítását, és garantáljuk a minőséget és megbízhatóságot!