Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek Autópálya mentés szolgáltatásunkat. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk az autópályán történő autómentés és segélyszolgálat területén. Célunk, hogy ügyfeleink számára gyors, megbízható és professzionális segítséget nyújtsunk, amikor a legnagyobb szükség van rá.

Autópálya Mentés – Az Ön biztonságos útitársa!

Szolgáltatásaink:

 • Non-stop autómentés: 24/7 elérhetőek vagyunk, hogy bármikor, bárhol segíthessünk Önnek.
 • Baleseti mentés: Gyorsan és szakszerűen kezeljük a baleseti helyzeteket, biztosítva az Ön és járműve biztonságát.
 • Műszaki meghibásodás: Segítségnyújtás meghibásodott járművek esetén, legyen szó defektről, motorproblémáról vagy bármilyen egyéb műszaki hibáról.
 • Helyszíni javítás: Szakértő csapatunk kisebb javításokat a helyszínen is elvégez, hogy Ön minél hamarabb folytathassa útját.
 • Szállítás: Sérült vagy üzemképtelen járművek biztonságos szállítása a kívánt helyszínre.

Miért válasszon minket?

 • Gyors indulás: Tudjuk, hogy mennyire fontos a gyors segítségnyújtás, ezért mindig a lehető legrövidebb időn belül érkezünk a helyszínre.
 • Professzionális csapat: Magasan képzett szakembereink a legmodernebb eszközökkel és járművekkel dolgoznak, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.
 • Megfizethető árak: Korrekt és átlátható ár képzést alkalmazunk, hogy Ön mindig tisztában legyen a költségekkel.
 • Ügyfélközpontúság: Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért minden esetben személyre szabott és barátságos szolgáltatást nyújtunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Autópálya Mentés csapata az egyik vezető autómentő szolgáltató az országban. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden ügyfelünk számára a legmagasabb színvonalú segítséget nyújtsuk.

Autópálya mentés

Autópályák Magyarországon: M1 – M2 – M3 – M4 – M5 – M6 – M7 – M8 – M9 – M15 – M19 – M25 M30 – M31 – M32 – M34 – M35 – M43 – M44 – M49 – M51 – M60 – M70 – M76 – M80 – M83 – M85 – M86 – M87 – M90 – M100

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van, vagy ha segítségre van szüksége az úton. Elérhetőségeinket megtalálja a weboldalunkon, és várjuk hívását a nap 24 órájában!

Szolgáltatások:

 • Munkagép szállítás, bob-cat, kis munkagépek, targonca,
  Lakókocsi szállítás, lakókocsi mentés,
  Tréler Budapest, Tréleres azonnal,
  Gépszállítás,
  Sárga Angyal autómentés
  Autó vontatás,
  Roncsszállítás,
  Mentés autószállító trélerrel,
  Motorszállítás, motor mentés,
  Csereautó helyszínre szállítása, csereautó bérbeadás,
  Darus autómentés, autómentés csörlővel,
  Autó szállítása szerelőhöz,
  Autómentés külföldről
  Fuvarozás,
  Teherautó mentés,
  Targoncaszállítás, Műszaki mentés,
  Járműszállítás trélerrel, traileres szállítás,
  sérült gépkocsi szállítás
  Versenyautó, sportkocsi szállítás, szakszerű rögzítés,
  Személyszállítás,
  Autósegély, autómentés m3, autómentés m7,
  Autószállítás külföldről,
  Veteránautó, oldtimer szállítás,
  Balesetes autó szállítása,
  Autó mentő, autó mentés,
  Hajó szállítás,
  Autómentés, autószállítás,
  Lakókocsi vontatás,
  Meghibásodott, lerobbant autó szállítás,
  Alacsony építésű, különleges járművek szállítása,

Autópálya Mentés Éjjel-Nappal: Hogyan Biztosítjuk a Folyamatos Segítségnyújtást?

Az autópályán történő közlekedés gyors és hatékony módja az utazásnak, azonban nem mentes a váratlan eseményektől. Akár egy hirtelen műszaki meghibásodás, akár egy baleset következik be, a legfontosabb, hogy a lehető leghamarabb megbízható segítséget kapjunk. Az Autópálya Mentés éjjel-nappal szolgáltatásaink pontosan erre lettek kitalálva: hogy Ön soha ne maradjon magára a bajban, bármikor is történjen az.

Mit Jelent Az Éjjel-Nappali Autópálya Mentés?

Az éjjel-nappali autópálya mentés azt jelenti, hogy a nap 24 órájában, a hét minden napján rendelkezésre állunk.

Legyen szó hétvégéről, ünnepnapról, éjszaka közepéről vagy a hajnal első óráiról, mindig készen állunk arra, hogy a lehető leggyorsabban segítséget nyújtsunk Önnek. Ez a fajta szolgáltatás különösen fontos az autópályákon, ahol a nagy sebesség és a forgalom miatt a biztonságos és gyors beavatkozás elengedhetetlen.

A Szolgáltatás Előnyei

 • Azonnali indulás: Amikor egy jármű meghibásodik vagy balesetet szenved az autópályán, az idő kulcsfontosságú. Az éjjel-nappali szolgáltatásunk garantálja, hogy a segítség a lehető legrövidebb időn belül megérkezik.
 • Szakértő Sofőrök: Tapasztalt és képzett szakembereink mindig készen állnak arra, hogy a helyszínen nyújtsanak szakszerű segítséget. Legyen szó kisebb javításokról vagy a jármű elszállításáról, csapatunk minden eshetőségre felkészült.
 • Modern Felszerelések: A legmodernebb eszközökkel és járművekkel dolgozunk, hogy minden helyzetet gyorsan és hatékonyan tudjunk kezelni. Ez magában foglalja a legújabb technológiákat és eszközöket, amelyek szükségesek a különböző típusú mentési feladatokhoz.
 • Biztonság: Az autópályán bekövetkező balesetek vagy meghibásodások veszélyes helyzeteket teremthetnek. Azonnali beavatkozásunk nem csak az Ön járművének elszállítását jelenti, hanem a helyszín biztosítását is, hogy megelőzzük a további baleseteket.

Hogyan Működik a Szolgáltatás?

 1. Hívás Fogadása: Amint riasztást kapunk, az ügyfélszolgálatunk azonnal felveszi a kapcsolatot Önnel. Megkérdezik a probléma részleteit és a pontos helyszínt.
 2. Gyors Kivonulás: A legközelebbi autómentő csapatunk azonnal útnak indul. Minden járművünk GPS-szel van felszerelve, hogy a lehető leggyorsabban elérjük Önt.
 3. Helyszíni Segítség: A helyszínre érkezve szakembereink felmérik a helyzetet, és megkezdik a szükséges intézkedéseket, legyen az helyszíni javítás vagy a jármű elszállítása.
 4. További Támogatás: Ha szükséges, segítünk a jármű további szervizelésében és a biztosítási ügyek intézésében is.

Miért Minket Válasszon?

Az Autópálya Mentés éjjel-nappal szolgáltatásunkkal a legmagasabb színvonalú segítséget nyújtjuk, amikor arra a legnagyobb szükség van. Több éves tapasztalatunk és elkötelezettségünk a biztonság iránt garantálja, hogy Ön mindig számíthat ránk. Ha Önnek bármikor, bármilyen segítségre van szüksége az autópályán, ne habozzon hívni minket. Mi mindig készen állunk, hogy segítsünk Önnek!

Autópálya Mentés – Biztonság az Úton, Éjjel-Nappal! Hívjon, ha szüksége van ránk!