Megbízható nemzetközi autómentés: Európából bárhonnan hazahozzuk autóját. Külföldre ment és lerobbant az autó, árokba csúszott ne adj Isten balesetet szenvedett? Van megoldás! Nem kell a drága külföldi autómentő cégekkel dolgoztatni, hívjon bennünket, mi olcsón hazahozzuk bárhonnan. Cégünk több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az autómentés és szállítás területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek megbízható, gyors és professzionális szolgáltatást nyújtunk belföldön és külföldön egyaránt.

Szolgáltatásaink

 • Nemzetközi Autómentés: Bárhol is akad el Európa területén, számíthat ránk. Magasan képzett szakembereink és modern felszereléseink garantálják, hogy járműve biztonságosan és időben megérkezzen a kívánt helyszínre.
 • Belföldi Autómentés: Magyarország bármely pontján állunk rendelkezésére, legyen szó műszaki hibáról, balesetről vagy más váratlan helyzetről. Gyorsan és hatékonyan segítünk, hogy Ön mielőbb folytathassa útját.
 • Járműszállítás: Akár új, akár használt autó szállításáról van szó, mi biztosítjuk, hogy járműve épségben eljusson a célállomásra. Szolgáltatásunk az egyéni ügyfelektől kezdve a kereskedőkig mindenkinek ideális megoldást kínál.

Miért válasszon minket?

 1. Non-stop elérhetőség: 24 órás ügyeletben állunk rendelkezésére, az év minden napján.
 2. Gyors reakcióidő: Tudjuk, hogy a baj sosem jön jókor, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érni.
 3. Szakértelem: Tapasztalt és szakképzett csapatunk minden helyzetre fel van készülve.
 4. Modern felszerelés: Korszerű járműparkunk és eszközeink biztosítják a legmagasabb színvonalú szolgáltatást.
 5. Kedvező árak: Versenyképes árakkal dolgozunk, hogy szolgáltatásaink mindenki számára elérhetőek legyenek.

Nemzetközi Autómentés

Ha segítségre van szüksége, hívjon minket bizalommal az oldal tetején megadott telefonszámon, vagy küldjön üzenetet online a Kapcsolat oldalról. Weboldalunkon további információkat talál szolgáltatásainkról.

Nemzetközi Autómentés: Az Autósok Megbízható Partnere Európa Szerte

Az autómentés nemzetközi szinten különösen nagy kihívásokkal jár. Nemcsak a távolságok és a különböző országok szabályozásai jelentenek akadályt, hanem a gyors és szakszerű segítségnyújtás is kulcsfontosságú. Nemzetközi Autómentéssel is foglalkozó autómentő cégünk több mint egy évtizedes tapasztalatával és elkötelezettségével kiemelkedő szolgáltatást nyújt ezen a területen, biztosítva az autósok nyugalmát és biztonságát az európai utakon.

Az Autómentés Szépsége és Kihívásai

A nemzetközi autómentés szolgáltatása magában hordozza a gyors reakcióképességet, a precizitást és a magas szintű szakértelmet. Az autósok számára ez a szolgáltatás életmentő lehet, különösen, ha baleset vagy műszaki meghibásodás történik egy idegen országban. A Nemzetközi Autómentés munkatársi csapata felkészült arra, hogy az ilyen helyzetekben azonnali segítséget nyújtson, legyen szó akár a francia Alpok meredek lejtőiről, akár a német autópályák forgalmas szakaszairól.

Miért Válasszuk a Nemzetközi Autómentést?

Tapasztalat és Szakértelem

A Nemzetközi Autómentés mögött álló vállalkozás munkatársai több éves tapasztalattal rendelkezik az autómentés terén. Munkatársaik folyamatosan képzik magukat, hogy minden helyzetben a legjobb megoldást nyújthassák. A cég korszerű járműparkkal és modern eszközökkel van felszerelve, ami biztosítja a hatékony és biztonságos autómentést.

Rendelkezünk a megfelelő képzettséggel, tudással, tapasztalattal a nemzetközi autómentések területén és komplett szervizhátteret is tudunk biztosítani, ha ügyfelünknek szüksége van rá.

Non-stop Elérhetőség

Az autómentő szolgáltatás elérhetősége éjjel-nappal, az év minden napján kiemelten fontos. A Nemzetközi Autómentés 24 órás ügyeleti szolgálattal áll ügyfelei rendelkezésére, így bármikor hívhatók, ha szükség van rájuk. Ez különösen nagy előny azok számára, akik hosszú utazásokat tesznek meg Európa szerte, és nem szeretnének kellemetlen meglepetéseket.

Széles körű Szolgáltatások

A cégünk nemcsak az autómentésben nyújt kiemelkedőt, hanem járműszállítást is vállal. Legyen szó új vagy használt autó szállításáról, a Nemzetközi Autómentés biztosítja, hogy a járművek sértetlenül és időben érkezzenek meg a célállomásra. Ez a szolgáltatás különösen hasznos autókereskedők és magánszemélyek számára egyaránt.

Ügyfélközpontúság és Megbízhatóság

A Nemzetközi Autómentés célja, hogy ügyfelei mindig elégedettek legyenek a szolgáltatásaikkal. Ezért különös figyelmet fordítanak a gyors és hatékony ügyfélkezelésre, valamint a versenyképes árakra. Az ügyfél visszajelzések is azt mutatják, hogy a cég kiváló munkát végez, és az autósok számára megbízható partnerré vált az évek során.

Az autós balesetek és meghibásodások sosem jönnek jókor, de a megfelelő autómentő szolgáltatással a legrosszabb helyzetek is gyorsan megoldhatók. Az automento-24.hu elkötelezett amellett, hogy ügyfelei mindig biztonságban érezzék magukat az utakon, bárhol is járjanak Európában. Szakszerűség, elhivatottság és ügyfélközpontúság a főbb szempontjaink.

Ha Ön is biztonságban szeretné tudni magát és járművét, válassza a Nemzetközi Autómentés szolgáltatásait – az autósok megbízható partnerét Európa szerte.

Mit tegyek, ha lerobbant az autóm külföldön?

Amikor külföldön lerobban az autód, az alábbi lépéseket érdemes követni:

Biztonságos helyre állás: Elsődleges szempont a biztonság. Próbáljon meg az autóval biztonságos helyre lehúzódni, például egy parkolóba vagy az út szélére. Lehetőleg elkerülve a forgalmas útszakaszokat.

Vészvillogó bekapcsolása: Kapcsolja be a vészvillogót, hogy a többi közlekedő észre vegye, hogy problémája van és áll a jármű.

Figyelmeztető háromszög kihelyezése: Tegye ki a figyelmeztető háromszöget az autó mögött, hogy a közeledő járművek időben meglássák az akadályt. Az EU-s országokban általában 50-100 méter távolságra kell elhelyezni a háromszöget.

Biztonságos helyre vonulás: Ha lehetséges, hagyja el az autót és vonuljon biztonságos távolságra, különösen, ha forgalmas autópályán van.

Segítség hívása:

 • Autómentő szolgálat: Keresse meg cégünk autómentő szolgálatának elérhetőségét. Ezt könnyen megtalálhatja, ha a fenti telefonszámra rákattint, egyből hívhat is bennünket.
 • Dokumentumok előkészítése: Készítse elő az autó papírjait, biztosítási kötvényt és személyes iratait, mert ezekre szükség lehet a segítség igénybevételéhez.
 • Helyi rendőrség értesítése: Ha baleset is történt vagy forgalmi akadályt képez az autója, értesítse a helyi rendőrséget.
 • Nyelvi akadályok leküzdése: Ha nem beszéli a helyi nyelvet, próbáljon meg segítséget kérni valakitől, aki tud segíteni a kommunikációban. Sokan beszélnek angolul, de egy nyelvi app vagy fordítóprogram is segítségre lehet.
 • Maradjon nyugodt: Végül, de nem utolsósorban, próbáljon meg nyugodt maradni és következetesen cselekedni. Az ilyen helyzetek stresszesek lehetnek, de a lényeg, hogy biztonságban legyen és hatékonyan megoldja a problémát.

Ha bármiben segíthetünk hívjon és indulunk menteni!

Kapcsolódó bejegyzések

 • Biztonság az autóbanBiztonság az autóban Mindannyian megtanultuk még általános iskola alatt, hogy az anyag nem vész el, csak átalakul. A szabály érvényes az energiára is, legyen az mozgási-, vagy hőenergia. A nyugalomban lévő […]
 • Munkagép mentésMunkagép mentés Vállalunk munkagép mentést, építőipari gépek járművel mentését, bobcat mentést. A kisméretű munkagépek mentését csúszóplatós Iveco autómentővel végezzük, melynek segítségével gyorsan és […]
 • Nem éri meg az autógumin spórolniNem éri meg az autógumin spórolni Miért nem éri meg az autógumin spórolni - A biztonság és gazdaságosság fontossága. Autómentést végző szolgáltatóként gyakran találkozunk defekt miatt történt balesettel, illetve olyan […]
 • Műszaki hiba eseténMűszaki hiba esetén Autóutak, autópályák Az autómentés során potenciálisan a legveszélyesebb utak, amelyeken műszaki hiba elő szokott fordulni. Mivel a segítség kérés itt a legnehezebb, a körülmények itt […]
 • Hogy ne kelljen autómentő…Hogy ne kelljen autómentő… Jó tanácsok a balesetek elkerülésére, hogy ne kelljen autómentő. A közutakon való közlekedés nem egy életbiztosítás. Az elmúlt évben több, mint egymillió ember lelte halálát a […]
 • Lakókocsi mentésLakókocsi mentés Lakókocsi, lakóautó mentés Magyarország teljes területén, bármikor, non-stop! Akár külföldre is Önért megyünk. Lakókocsi, lakóautó mentés, haza tudjuk hozni a lakókocsit, és a vontató […]