Több száz elégedett ügyfelünk a garancia arra, hogy nem választ rosszul, ha cégünket bízza meg az autómentő, autószállító munkával. Valós referenciákkal rendelkezünk, amelyeket olyan kedves ügyfeleink írtak, akik szolgáltatásainkat igénybe vették és elégedettek voltak a munkánkkal:

automento-ajanlas-szabo-izabellaSzabó Izabella: Télen lerobbantam autómmal a városban, mivel nem volt senki, hogy segítsen, a telefonomon rátaláltam az automento-24.hu csapatára, akikkel fel is tudtam venni a kapcsolatot és azonnal jöttek is a segítségemre. Nagyon szimpatikus úriember fél órán belül megérkezett, aki gyorsan felrakta a kocsim az autómentőre, és már vihettük is. Utólag is köszönöm a segítséget és, hogy nem kellett sokáig fagyoskodnom a mínuszban.

 

automento-ajanlas-2Lukács József: Én a kedvenc motoromat szállítattam az automento-24.hu-val. A szállítás szakszerűen és gyorsan történt.

 

 

automento-ajanlas-3Vékony Ádám: Féltett autómat nem szívesen bízom senkire, de egyszer mikor megállt, muszáj voltam keresni egy autómentő céget. Az automento-24.hu volt a legszimpatikusabb, ezért félve, de felhívtam őket. Szakszerű, hibátlan munkát végeztek és nem utolsó sorban az áruk is kedvező. Minden kétségem elszállt, legközelebb is Őket választom!

 

automento-ajanlas-1Kissné V. Juli: Balatonra kellet elszállítani a lakókocsinkat és az automento-24.hu ajánlata volt a legkedvezőbb. Engem meggyőztek!

 

 

ajanlas-h-ferencHorváth Ferenc: Az M3. autópályán elfüstölt a járgányom, okos telefonommal rátaláltam az automento-24.hu autómentő cégre, akik szerencsére elég hamar a helyszínre érkeztek, feldobták a kocsit és már indultunk is. Véleményem róluk: gyors, precíz, kedvező ár.