Több száz elégedett ügyfelünk a garancia arra, hogy nem választ rosszul, ha cégünket bízza meg az autómentő, autószállító munkával. Valós referenciákkal rendelkezünk, amelyeket olyan kedves ügyfeleink írtak, akik szolgáltatásainkat igénybe vették és elégedettek voltak a munkánkkal:

Gál Veronika: Tanfolyamon voltam a 8. kerületben, az épület előtt parkoltam, és valaki elvágta az üzemanyagcsövet az autó alján. Ezt nem vettem észre és ezért indulás után pár perccel leállt az autó se előre se hátra. Hívtam az automento-24.hu oldalán talált számot és azonnal indultak is értem. Szervizbe vittük az autót ahonnan 4-óra múlva vissza is kaptam, szóval nagyon köszönöm a gyors és hatékony segítséget!

 

automento-ajanlas-szabo-izabellaSzabó Izabella: Télen lerobbantam autómmal a városban, mivel nem volt senki, hogy segítsen, a telefonomon rátaláltam az automento-24.hu csapatára, akikkel fel is tudtam venni a kapcsolatot és azonnal jöttek is a segítségemre. Nagyon szimpatikus úriember fél órán belül megérkezett, aki gyorsan felrakta a kocsim az autómentőre, és már vihettük is. Utólag is köszönöm a segítséget és, hogy nem kellett sokáig fagyoskodnom a mínuszban.

 

automento-ajanlas-2Lukács József: Én a kedvenc motoromat szállíttattam az automento-24.hu-val. A szállítás szakszerűen és gyorsan történt.

 

 

automento-ajanlas-3Vékony Ádám: Féltett autómat nem szívesen bízom senkire, de egyszer mikor megállt, muszáj voltam keresni egy autómentő céget. Az automento-24.hu volt a legszimpatikusabb, ezért félve, de felhívtam őket. Szakszerű, hibátlan munkát végeztek és nem utolsó sorban az áruk is kedvező. Minden kétségem elszállt, legközelebb is Őket választom!

 

automento-ajanlas-1Kissné V. Juli: Balatonra kellet elszállítani a lakókocsinkat és az automento-24.hu ajánlata volt a legkedvezőbb. Engem meggyőztek!

 

 

ajanlas-h-ferencHorváth Ferenc: Az M3. autópályán elfüstölt a járgányom, okos telefonommal rátaláltam az automento-24.hu autómentő cégre, akik szerencsére elég hamar a helyszínre érkeztek, feldobták a kocsit és már indultunk is. Véleményem róluk: gyors, precíz, kedvező ár.