Ha bajba került, balesetet szenvedett, lerobbant a gépjárműve, ne essen kétségbe, hívja  Budapesti diszpécserünket a fenti telefonszámon, és segítünk. 2009-óta foglalkozunk autómentéssel, autószállítással,  fuvarozással, vontatással, szállítmányozással, személy szállítással.

Először egyéni vállalkozóként dolgoztunk, az utakon, majd felismerve a megnövekedett igényeket autómentő céget alapítottunk, egyesítve erőforrásainkat, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassunk, igen kedvező áron. Cégünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a Budapesti és Magyarországi bajba jutott autósokon azonnal, hatékonyan, és kedvező áron segítsen.

automento-budapest1-ker

Kollégáink a legmagasabb szintű műszaki és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, az autómentés és autószállítás területén. Minden felmerülő probléma megoldásában tudunk segíteni, nem ismerünk lehetetlent. Gyors és precíz munkavégzés a nap bármely szakában, éjjel-nappal, non-stop, hívhat bármikor.

Cégünk az év 365 napján és a nap 24-órájában áll ügyfeleink rendelkezésére, azaz munkaszüneti és ünnepnapokon is számíthat segítségünkre.

Rakománybiztosítási garanciánkkal a gépek és járművek szállítás közben is biztosítva vannak. Az autómentővel még plusz két személy szállítására is lehetőség van. Több személy esetén is megoldható a biztonságos hazajutás, melyhez külön autót tudunk biztosítani. (Például kisbusz meghibásodása esetén a járművet és az utasokat is el tudjuk szállítani).

Tegyen próbára bennünket, kérjen árajánlatot, hívjon!

„A cirkuszos Richter család autójának és lakókocsijának mentése Franciaországból”

automentes-1.-ker

automento-i.-ker

automento-var

automento-bp