Cégünk elkötelezett abban, hogy professzionális és megbízható autómentési szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek, bármikor és bárhol, 24 órás ügyfélszolgálattal. Tapasztalt csapatunk kiemelkedő szaktudással és felszereléssel rendelkezik, hogy gyors és hatékony segítséget nyújtson minden helyzetben, legyen szó autóbalesetről, műszaki hibáról vagy egyéb vészhelyzetekről. Az Autómentő 0-24 célja, hogy ügyfeleinknek békés éjszakát és zavartalan utazást biztosítson, tudva, hogy mindig számíthatnak ránk az úton.

Autómentés szolgáltatások

Az Autómentés 0-24 széles körű szolgáltatásokat kínál az autósoknak, beleértve:

  • Baleseti mentés: Gyors és hatékony segítségnyújtás baleseti helyszíneken, beleértve az autók mentését és a helyszín tisztítását.
  • Akku- és indítómotor-szolgáltatások: Segítség az autók indításában, lemerült akkumulátorok cseréje vagy újraindítása.
  • Üzemanyag-kiszállítás: Kiszállítjuk az üzemanyagot, ha ügyfeleink véletlenül üres tankkal maradtak az úton.
  • Vontatási szolgáltatások: Gyors és biztonságos vontatás és szállítás a legközelebbi javítóműhelybe vagy célállomásra.
  • Műszaki segítség: Szakértői tanácsadás és segítségnyújtás műszaki hibák esetén, hogy ügyfeleink minél hamarabb visszatérhessenek az útra.

Az Autómentés 0-24 csapatának célja, hogy gyors és megbízható megoldásokat nyújtson minden helyzetben, és biztosítsa ügyfelei biztonságát és kényelmét az úton.

Autómentő telefonszám

Az autómentő telefonszám egy olyan információ, amelynek birtokában minden autótulajdonosnak lennie kellene. Bár senki sem szeretne azzal szembesülni, hogy járműve lerobbant az út szélén, vagy baleset érte, az autómentők az ilyen helyzetekben válnak valódi életmentőkké. A megfelelő autómentő telefonszám ismerete kulcsfontosságú lehet abban az esetben, ha az embernek gyors segítségre van szüksége az úton.

Az autómentés nemcsak akkor fontos, ha az autó meghibásodott vagy baleset érte, hanem akkor is, ha egyszerűen csak lemerült az akkumulátor, vagy éppen defektet szenvedett az úton. Az autómentők szakértői abban, hogy a lehető legrövidebb időn belül biztonságba helyezzék az autókat, és segítsenek a sofőröknek az út folytatásában vagy a jármű szervizbe szállításában.

Egy autómentő telefonszám megszerzése és a telefonjában való tárolása egyszerű lépés, amely sok kellemetlenséget megelőzhet. Ennek a számnak az ismerete segít abban, hogy gyorsan és hatékonyan cselekedhessünk, ha bármi probléma merül fel az autónkkal az úton. Ezért kérem mentse el a fenti telefonszámot!

Cégünk az egyik legrégibb autómentő, autószállító szolgáltató. 24/7 elérhető autómentő szolgáltatást biztosítunk így, ha az autó hirtelen lerobbanna vagy baleset érné ügyfelünket, mindig lesz ügyeletes sofőr, aki segíthet. Autómentő szolgáltatásunk általában gyorsan és hatékonyan reagál a hívásokra, így minimálisra csökkentve az úton töltött időt és a járművekkel kapcsolatos stresszt.

Az autómentő telefonszám megszerzése és megőrzése egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket minden autótulajdonosnak figyelembe kell vennie. Bár senki sem szeretne gondolni arra, hogy autója valaha is meghibásodhat, vagy balesetet szenvedhet, az autómentő telefonszám ismerete mindig biztosíték lehet a gyors és hatékony segítségre az úton. Ne feledje: jobb előre felkészülni, mint váratlan helyzetbe kerülni! Kérem írja be telefonjába a fenti telefonszámot.

Ha segítséget szeretne kérni, hívja fel akár most, kattintson rá!

Ha bajba került, balesetet szenvedett, lerobbant a gépjárműve, ne essen kétségbe, hívja  Budapesti diszpécserünket a fenti telefonszámon, és segítünk. 2009-óta foglalkozunk autómentéssel, autószállítással,  fuvarozással, vontatással, szállítmányozással, személy szállítással.

Először egyéni vállalkozóként dolgoztunk, az utakon, majd felismerve a megnövekedett igényeket autómentő céget alapítottunk, egyesítve erőforrásainkat, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassunk, igen kedvező áron. Cégünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a Budapesti és Magyarországi bajba jutott autósokon azonnal, hatékonyan, és kedvező áron segítsen.

automento-budapest1-ker

Kollégáink a legmagasabb szintű műszaki és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, az autómentés és autószállítás területén. Minden felmerülő probléma megoldásában tudunk segíteni, nem ismerünk lehetetlent. Gyors és precíz munkavégzés a nap bármely szakában, éjjel-nappal, non-stop, hívhat bármikor.

Cégünk az év 365 napján és a nap 24-órájában áll ügyfeleink rendelkezésére, azaz munkaszüneti és ünnepnapokon is számíthat segítségünkre.

Rakománybiztosítási garanciánkkal a gépek és járművek szállítás közben is biztosítva vannak. Az autómentővel még plusz két személy szállítására is lehetőség van. Több személy esetén is megoldható a biztonságos hazajutás, melyhez külön autót tudunk biztosítani. (Például kisbusz meghibásodása esetén a járművet és az utasokat is el tudjuk szállítani).

Tegyen próbára bennünket, kérjen árajánlatot, hívjon!

„A cirkuszos Richter család autójának és lakókocsijának mentése Franciaországból”

automentes-1.-ker

automento-i.-ker

automento-var

automento-bp