Autómentés, autószállítás Budapesten és országszerte kedvező áron azonnali indulással! Autómentő Budapest SOS azonnal segítünk ha bajban van! Autómentés 0-24 órában. Olcsó autómentés Budapesten. Tréleres autószállítás. Autószállítás, tréleres olcsón, gyorsan, hatékonyan.

0-24 Autómentés Budapesten éjjel, nappal. Vállalkozásunk elkötelezett, hogy a fővárosban és annak vonzáskörzetében a legmagasabb színvonalú autómentő szolgáltatásokat nyújtsa. Cégünk több éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik, hogy minden autótulajdonos számára gyors és megbízható megoldásokat kínáljon a legkülönbözőbb vészhelyzetekben.

Küldetésünk

Célunk, hogy minden ügyfelünk számára stresszmentes és hatékony autómentési szolgáltatást biztosítsunk. Tudjuk, hogy a meghibásodások és balesetek váratlanul következnek be, ezért a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetők vagyunk, hogy a lehető leggyorsabban segítséget nyújthassunk.

Szolgáltatásaink

 1. Járművontatás: Ha a probléma nem oldható meg a helyszínen, modern és jól felszerelt járműparkunkkal biztonságosan elszállítjuk autóját a legközelebbi szervizbe vagy az Ön által megadott helyszínre.
 2. Autómentés: Tapasztalt autómentő munkatársaink segítenek a legjobb szállítási megoldás megtalálásában. Van tréleres, platós és darus autómentő járművünk is.
 3. Autószállítás: A szeretne egy járművet eljuttatni A-ból B-be akkor jön képbe az autószállítás. Minden járművet el tudunk szállítani a sportkocsitól kezdve a teherautóig.
 4. Teherautó mentés: A teherautó mentés speciális járművet és felszerelést igényel. Mi rendelkezünk ezekkel, hívjon, ha teherautó mentésre van szüksége.

Miért Válasszon Minket?

 • Gyors Reagálás: Tudjuk, hogy az idő kritikus tényező, ezért garantáljuk, hogy a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezünk.
 • Tapasztalat és Szakértelem: Több éves tapasztalatunk és képzett szakembereink biztosítják, hogy minden helyzetben a legmegfelelőbb megoldást nyújtsuk.
 • Átlátható Árazás: Nálunk nincsenek rejtett költségek. Előre tájékoztatjuk az árakról, hogy Ön mindig tudja, mire számíthat.
 • Korszerű Felszerelés: Járműparkunkat folyamatosan karbantartjuk és korszerűsítjük, hogy a legújabb technológiával álljunk ügyfeleink rendelkezésére.
 • Ügyfélközpontúság: Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Barátságos és segítőkész csapatunk mindent megtesz, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa.

Kapcsolat

 • Bármilyen autómentéssel kapcsolatos kérdés vagy probléma esetén, forduljon hozzánk bizalommal!
 • Készen állunk, hogy segítsünk Önnek a nap bármely szakában. Az Autómentés Budapesti csapata mindig az Ön rendelkezésére áll, hogy biztosítsa az autója és az Ön biztonságát.

Autómentés Budapesten éjjel, nappal SOS

Az autómentés kritikus szolgáltatás, amely minden autótulajdonos számára fontos lehet, különösen egy nagyvárosban, mint Budapest. Az autómentés nem csupán a balesetek és meghibásodások esetén szükséges. Sokszor a nem megfelelő parkolás, vagy a forgalmi akadályok elhárítása érdekében is elengedhetetlen. Ebben a cikkben bemutatjuk az autómentés fontosságát Budapesten.

automentes-budapest

Vészhelyzetek Kezelése

A balesetek és a meghibásodások bármikor, bárhol megtörténhetnek. Autómentő 24 szolgáltatásunk gyors és hatékony megoldást nyújt ezekre a vészhelyzetekre, biztosítva az autó és a benne ülők biztonságos elszállítását is.

Közlekedési Akadályok Eltávolítása

Budapest forgalmas utcáin gyakran előfordulnak olyan helyzetek, amikor egy meghibásodott jármű akadályozza a forgalmat. Az Autómentő 24 szakemberei gyorsan reagálnak ezekre az esetekre, biztosítva a zökkenőmentes közlekedést.

Járműszállítás

Nemcsak vészhelyzetekben, hanem tervezett szállítások esetén is igénybe vehető platós autómentő és tréleres szállítás is. Például új autó vásárlásakor, vagy egy régi autó eladása esetén, amikor a járművet egy másik városba vagy országba kell szállítani.

Autómentés Típusai

 • Helyszíni Javítás: Néha a probléma megoldható a helyszínen, például egy lemerült akkumulátor esetén. Autómentő szolgáltatóként rendelkezünk olyan felszereléssel és szakértelemmel, hogy kisebb javításokat el tudunk végezni a helyszínen. Hívja diszpécserünket és kérjen segítséget.
 • Járművontatás: Amikor a helyszíni javítás nem lehetséges, a járművet el kell szállítani egy szervizbe. Autómentős munkatársaink speciális járművekkel és eszközökkel rendelkeznek a biztonságos vontatáshoz.
 • Szakértői Tanácsadás: Egyes esetekben a probléma megoldása szakértői tanácsadást igényelhet. A tapasztalt autómentők segíthetnek a legjobb megoldás megtalálásában, legyen szó félretankolásról, javításról, szállításról, mentésről.

Milyen szempontok alapján válasszon autómentőt?

 • Elérhetőség és Reakcióidő: Professzionális autómentő szolgáltatóként 24/7 elérhetők vagyunk, és gyorsan reagálunk a hívásokra. A gyors reakcióidő kritikus lehet a forgalmi helyzetek kezelésében és a vészhelyzetekben.
 • Tapasztalat és Szakértelem: Olyan szolgáltatók vagyunk, akiknek hosszú évtizedes tapasztalata van az autómentés terén. Mint ilyen cég rendelkezünk a szükséges felszereléssel és szakértelemmel a különböző helyzetek hatékony kezeléséhez.
 • Átlátható Árazás: Vállalkozásunk olyan szolgáltató, amely átlátható és reális árazást kínál. Ha előre akar tájékozódni az árakról, kérjen árajánlatot, hogy elkerüljük a későbbi kellemetlen meglepetéseket.
 • Pozitív Ügyfélvélemények: Olvassa el ügyfeleink véleményeit munkánkról. A pozitív visszajelzések és a magas értékelések megbízható szolgáltatót jeleznek.
 • Modern Felszerelés: Professzionális autómentő, autószállító szolgáltatóként modern és jól karbantartott felszereléssel dolgozunk. A megfelelő eszközök és járművek biztosítják a gyors és biztonságos autómentést.

Az autómentés elengedhetetlen szolgáltatás minden autótulajdonos számára nem csak Budapesten. A gyors és megbízható autómentő szolgáltatások nemcsak a vészhelyzetek hatékony kezelésében segítenek, hanem a forgalom zavartalan működéséhez is hozzájárulnak.

Budapesten vállalkozásunk képzett és udvarias sofőrjei készen állnak arra, hogy segítsenek a nehéz helyzetekben, biztosítva az autók és az autósok biztonságát és kényelmét.

Hétvégén és ünnepnapokon SOS. Új nagy méretű Iveco csúszóplatós autómentő. Teherautómentés, kisgép szállítás, jármű mentés. Autószállítás belföldre, külföldre. Gépszállítás kotrógép, rakodógép, mini kotrógépek, Bobcat szállítás, rendszeresen vagy alkalmi jelleggel. Különleges gépek szállítása, gépszállítás építkezésekhez, autók szállítása autószalonok, autószerelő műhelyek részére.

Budapest hatalmas város, aki nem rendelkezik megfelelő helyismerettel hamar eltéved, vagy kénytelen a dugókban várakozni akár órákon keresztül, de Önnek nincs miért aggódnia. Munkatársaimmal évtizedes személyszállítási és autómentő gyakorlatot szereztünk Budapest és Pest megyében, jól ismerjük a várost, mint a tenyerünket. Ez biztosítja, hogy ha autómentőre van szüksége Budapesten és bennünket hív, akkor késedelem nélkül a segítségére tudunk indulni, és a lehető legrövidebb időn belül meg is érkezünk.

Bármilyen napszakban, és évszakban, bármilyen időjárási körülmények között számíthat ránk, hívjon! Minőségi szolgáltatás, a lehető legkedvezőbb árakon, bármikor. Ha járművét autószerelőhöz kell szállítani, kedvezményes csereautó szolgáltatásunkkal tudunk járművet biztosítani, ameddig az Öné elkészül. Partnereink segítségével háztól-házig szolgáltatásunk igénybevételével nem kell lemondania a kényelemről akkor sem ha autója meghibásodott, hiszen visszük, hozzuk autóját, Önnek csak a kulcsot kell átvennie.

Kérjen egyedi árajánlatot a Kapcsolat menüpontban található űrlapon.