Megbízható autómentés éjjel nappal, pont akkor amikor szüksége van ránk! Budapesten és Pest megyében elérhetőek vagyunk a nap huszonnégy órájában, azért hogy Önnek bármikor a rendelkezésére álljunk korszerű autómentő eszközeinkkel. De milyen is a jó autómentő? Ez a kérdés már régóta foglalkoztatott bennünket  hiszen az, hogy mi a jó az erősen szubjektív dolog, viszont a minőségbiztosítás megköveteli, hogy olyan mércét állítsunk magunk elé amit át is tudunk ugrani.

Ezért összeállítottuk a kérdések és válaszok listáját amelybe az automento-24.hu csapata is belefér.

A jó autómentő tulajdonságai:

 • Megbízható, ha megígéri, hogy jön akkor jön!
 • Elérhető a nap 24-órájában bármikor éjjel nappal.
 • Megfelelő műszaki felszereltséggel rendelkezik.
 • Üzemképes megfelelő műszaki állapotban van az autómentő.
 • Több éves tapasztalat és gyakorlat az autószállítás és autómentés területén.
 • Nagyfokú helyismeret Budapesten és Magyarország területén.
 • Autószállítás tapasztalat, nagytávolságú külföldi utak, jó tájékozódás és helyismeret.
 • Referenciák, elvégzett munkák, hazaszállított autók, elégedett ügyfelek.
 • Olcsó autómentő árak, tisztességes árképzés.
 • Olcsó autószállítás

A fenti tulajdonságok és feltételek foglalják össze a legfőbb paramétereket amelyek alapján jónak mondhatunk egy autómentő céget.

Ügyfeleink gyakori  panasza szokott lenni, hogy probléma esetén megkeresik az autómentő vállalkozót, és az megígéri, hogy jön, de valami miatt mégsem ér oda. Ez pedig nagy baj, mert a szakma renoméját rontja, másrészt a többi hasonló területen dolgozó munkatárs felé lesznek előítéletek egy ember miatt. Gyakori probléma, hogy nem lehet elérni a céget telefonon, nem válaszolnak az árajánlatkérő ügyfél levelére, nem reagálnak a megkeresésre.

Számunkra minden ügyfél egyformán fontos, legyen az külföldi autószállítás, vagy autómentés a szomszéd utcából. Nem válogatunk, sokat és jól dolgozunk, mert hisszük, hogy a jól elvégzett munka meghozza a maga gyümölcsét, hiszen ha jól végezzük a feladatainkat és ügyfeleink elégedettek velünk, akkor ajánlani fognak másoknak is, és holnap is lesz mit csinálnunk.

Elérhetőségeink közül a legfontosabb a honlapról hívható telefonszámunk ahonnan ügyeletünk elérhető. Ez a fejlécben látható telefonszám a mobiltelefonról egy kattintással felhívható. Kereshetnek még bennünket e-mail címünkön, vagy a Kapcsolat menüpontnál található űrlapot kitöltve. Ha kitöltik az űrlapot, (általában árajánlatkérés, érdeklődés miatt szoktuk javasolni ezt a módszert) akkor az űrlap elküldésével mi megkapjuk az űrlap tartalmát e-mailben. A feltett kérdésekre vagy árajánlat kérésre általában 24-órán belül válaszolunk, de jellemzően még aznap amikor elolvassuk a levelet. Ha a levél elolvasása után kérdésünk van akkor a sürgősségtől függően levélben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Autómentő járművünkben a lehető legpraktikusabb felszerelést helyeztük el, amellyel ki tudjuk menteni ügyfeleinket a legszorultabb helyzetből is. Az autómentős munka túlnyomórészt a különböző okokból műszaki hibássá vált járművek elszállításából áll. Néha előfordul balesetes járművek szállítása főleg a csúszós időszakokban, illetve futóműhiba a kátyúk miatt. Az országban jórész a fontosabb főútvonalak vannak valamilyen szinten karban tartva, a mellékutak sehogy és a helyzet egyre rosszabb. Több vidéki városban szinte járhatatlan az útburkolat, kisebb nagyobb darabok hiányoznak az útfelületből, amit néha (bejelentés után) nagyjából kijavítgatnak, de az ilyen toldozott-foldozott utak biztonsága egyre rosszabb.

Két nagyon veszélyes dolog  van az ismeretlen vidéki utakban, az első ha nem látjuk rendesen az út felületét (pl: sűrű hó, vagy eső miatt) és nem tudjuk időben kikerülni az úthibákat amelyeket a helyiek már nagy rutinnal sötétben is ki tudnak kerülni, a másik a főleg kanyarokban kialakuló töredezés, ami az út szélén szokott kialakulni. Ilyenkor a kanyarodó útburkolat széle csak gyengén van kidolgozva, és a nehezebb járművek, teherautók kereke miatt az útburkolat szélén kitöredeznek kisebb-nagyobb darabok az aszfaltból. Ez a teherautó nagy kerekének már nem is okoz problémát, viszont egy drága autó peres gumiját, alufelnijét tönkre teszi. Ha a sofőr egyből észleli a problémát akkor a helyszínen fényképezéssel, rendőrségi bejelentéssel kártérítés kérhető a bizonyítható kárért, de a bosszúságot és elvesztegetett időt senki nem fizeti ki.

Autómentős munkánk során igyekszünk a leggyorsabban ügyfeleink segítségre sietni, és olcsó hatékony mentős munkát és szolgáltatást nyújtani. A balesetre nem lehet jól felkészülni, a műszaki hibára szintén, ezért ezek bármikor előfordulhatnak, általában olyankor amikor az ember nem is számít rá.

Eddigi munkavégzésünk során úgy dolgoztunk, ahogy mi is elvárnánk másoktól ugyanezt hasonló helyzetben. Nem vagyunk tökéletesek, de törekszünk rá, hogy aki segítségünket kéri az kiváló minőségű szolgáltatásokat kapjon kedvező áron, mivel ez cégünk mottója.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérem tekintse meg referenciáinkat, és ügyfeleink véleményét munkavégzésünkről. Ha autómentőt szeretne,  Önnél is van szállítani való jármű, vagy használt autót, lakókocsit  szeretne szállíttatni külföldről akkor állunk rendelkezésére non-stop. Kérjen árajánlatot, vagy érdeklődjön levélben  a részletek felől.

Problémák nincsenek, megoldandó feladatok vannak, és ezeket mi megoldjuk, hogy Ön elégedett legyen!

Kapcsolódó bejegyzések

 • Teherautó, furgon mentésTeherautó, furgon mentés Teherautó mentés, Budapesten akár 20 percen belül, furgonmentés éjjel, nappal Magyarország egész területén 150Ft-tól. Azonnal indulunk. Megbízható, nagy múltú autómentős cégünk a nap 24 […]
 • Tréleres mentésTréleres mentés Autómentés trélerrel, 0-24-óráig Budapesten 7.000Ft-tól, országosan, külföldre 100Ft/km-től. Autószállítás, autómentő tréler azonnal. Lerobbant az út szélén? Balesetet szenvedett, árokba […]
 • Autómentő állásAutómentő állás Rohamosan fejlődő vállalkozásunk folyamatos felvételt hirdet autómentő sofőri állás betöltésére. Lehetőleg B és C jogosítvánnyal rendelkezőket várjuk, de csak B jogosítvánnyal is […]
 • Gyakori kérdésekGyakori kérdések Mennyibe kerül az autómentés? Autómentő Budapesten azonnal, olcsó gyors autómentés, autószállítás. Akciós árak! Kérjük hívja kollégánkat, ő elkéri a mentéshez szükséges információkat, […]
 • Olcsó autómentés árakOlcsó autómentés árak Olcsó autómentő árak Budapest kerületeiben és Pest megyében 0-24-óráig. Szolgáltatásaink magas minőségét elsősorban azoknak az autósoknak ajánljuk, akik bajba kerültek, balesetet […]
 • Az autó őszi felkészítéseAz autó őszi felkészítése Ha autómentést végzünk ügyfeleink sokszor velünk utaznak. Ilyenkor a beszélgetések során szóba kerül az autó felkészítése a különböző évszakokra. Jön az ősz, utána pedig a tél, az autót […]

Címke: , , ,