24 órás vontatási szolgáltatás Budapesten és vonzáskörzetében. Autómentés Non Stop éjjel, nappal. Autómentő azonnali indulással Budapest telephelyről 10-60p -es érkezéssel távolságtól függően. Kérjen információt és árajánlatot telefonon, hívjon bennünket.

24 órás vontatási szolgáltatás és közúti segítségnyújtás. Vontatásra van szükség? Balesetet szenvedett? Leállt az autója? Lemerült az autó akkumulátora? Ne aggódjon, gyorsan megérkezünk, és elvégezzük a munkát! Senkit nem hagyunk az út szélén, ránk bármikor számíthat!

 1. Hívjon minket!

Telefonvonalaink mindig elérhető állapotban vannak. Bármikor szívesen segítünk a fenti kattintható telefonszámon. Professzionális szállítás, vontatás minden járműhöz.

 1. Információk

Tudnunk kell a tartózkodási helyét, a rendszámát és azt, hogy mi a probléma az autójával.

 1. Hova menjünk

Oda vontatjuk autóját, ahová szeretné. Kérésre segítünk kiválasztani a megfelelő autószervizt.

 1. Érkezés

Az Ön tartózkodási helyétől függően általában 10–60 percet vesz igénybe, hogy elérjük a helyszínt. Rajtunk nem múlik, azonnal indulunk, és az utak járhatóságának megfelelően a lehető leggyorsabban a helyszínre érünk.

 • autó vontatás,
 • teherautó vontatás, 
 • tréler vontatás,
 • nagymotor vontatás, 
 • lakókocsi vontatás, 
 • lakóbusz vontatás, 
 • furgon vontatás, 
 • kerekeken guruló felépítmény vontatás, 
 • ponyvás teherautó vontatás, 
 • kisteherautó vontatás, 
 • gép vontatás, 

24 órás vontatási szolgáltatás

Mi, az automento-24.hu 24 órás vontatási szolgáltatást és 24 órás közúti autómentő segély szolgálatot biztosítunk. Elvontatjuk járművét, amikor vontatására van szükség, de ha autó indítással, bikázással kapcsolatos problémája van, azonnal útközben is megoldjuk, ha tudjuk. Egyéb esetben használt autóknál tréleres szállítást, sérült vagy futóműhibás autóknál platós autómentővel indulunk segíteni éjjel, nappal.

24 órás vontatási szolgáltatás éjjel, nappal

Vontatást kínálunk minden típusú járműhöz, beleértve az autókat, kisteherautókat, motorkerékpárokat és nehéz járműveket. Több vontatónk ideális nagy teherbírású vontatáshoz, amely magában foglalja a lakókocsik, buszok, teherautók, nehézgépek stb. vontatását.

Platós vontatóink sokféle jármű vontatását teszik lehetővé, beleértve a négykerék-meghajtással és/vagy automata sebességváltóval felszerelteket is. Ezen kívül szűk parkolóházakba és egyéb szűk helyekre is vannak kis autómentők.

Akár autóbalesetet szenvedett, akár terepen helyreállításra szorul a járműve (pl. csörlőzés, azaz autó kihúzása az árokból), vagy autója egyszerűen leállt vezetés közben, mi vagyunk a megfelelő választás! Éjjel-nappal (24h) elérhet minket.

Lakókocsi, lakóbusz vontatási szolgáltatás

Lakókocsi és Lakóbusz vontatását is vállaljuk, Budapesten és pest megyében, illetve országosan bárhol éjjel és nappal. Hívjon, ha lakókocsit kell vontatni, ha meghibásodott a lakóbusz esetleg karamboloztak vele.

A vontatott lakókocsit, illetve a vontató járművet egyszerre is el tudjuk szállítani, ezzel kapcsolatban keresse munkatárunkat a fenti telefonszámon.

Hol működünk?

Röviden az egész Unió területéről hívhatnak bennünket autómentéssel kapcsolatban, szűkebben Budapest és pest megye, illetve Magyarország egész területén.

Autószállítás a főváros területén és Országosan. Autószállítás külföldre, külföldről.

Sokoldalú autószállító flottánkkal egyszerre több autót is szállíthatunk az Európai unió térségében. Egy tágas autószállító teherautó és egy profi sofőr. Szakember rakja fel az autókat biztonságosan és hatékonyan az autómentő fedélzetére. Gyakran szükség van autószállítóra, különösen az önállóan nem mozgó, vagy a közúti forgalomban nem használható járműveknél. Az autószállításnak akkor is van értelme, ha egyszerre több autót szeretne költséghatékonyan mozgatni.

Autótranszfer szolgáltatás

Autóját biztonságosan a rendeltetési helyére szállítjuk, akár magánszemély, akár céges autók szállítására van szüksége. Az autótranszfer szolgáltatásban autószállítóinkkal naponta több tucat autót mozgatunk különböző ügyfélcégek és autókereskedések között. Évtizedes tapasztalattal végezzük a vontatást éjjel-nappal, így Ön biztosan elérhet bennünket, ha gyorsan át kell vinni az autót egyik üzletből a másikba, vagy akár egy vásárlóhoz. Az autótranszfer szolgáltatásról a fenti telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást.

Autószállítás ára

Hívjon és kérjen gyors árajánlatot barátságos ügyfélszolgálati munkatársainktól, hogy mennyibe kerül autója szállítása. Rendeljen autószállítót vagy kérjen árajánlatot akár most a fenti telefonszámon.

Megbízható gépszállítás

Munkagépeknek kínálunk szállítási szolgáltatásokat gyors és rugalmas időbeosztással. Vontatási szolgáltatásunk gépszállításra is alkalmas szállító járművei lehetővé teszik különféle kerekes munkagépek, például targoncák vagy személyemelők szállítását és rakodását. Gépszállító szolgáltatásainkat alkalmi vagy rendszerese jelleggel is igénybe vehetik ügyfeleink. Gépszállítóink masszív felépítésűek és minden szállításhoz megfelelő szállító járművet biztosítunk.

A részletekről bővebben érdeklődhet a fenti számon és egyeztetünk egy megfelelő időpontot a gép átvételére és szállítására.

Autó akkumulátor

Megvizsgáljuk régi akkumulátorát, beleértve a kábeleket és a kivezetéseket, valamint feszültség- és terhelési tesztet végzünk. Az autóakkumulátorok általában 4-6 évig jól teljesítenek. Ha az autó akkumulátora ennél régebbi, vagy egyébként nem működik a kívánt módon, akkor új akkumulátort hozunk és beszereljük az autóba.

Nem tudja beindítani az autót?

Ha nem teljesen biztos benne, hogyan indítsa be az autót, nem tudja „bebikázni” és nem akarja megkockáztatni az akkumulátor károsodását, akkor a legjobb, ha hagyja, hogy egy profi indítsa be autóját, a megfelelő felszereléssel.

Az üzemanyagtartály leürítése

Professzionális berendezéseink vannak autója üzemanyagtartályának leürítésére és öblítésére, ha véletlenül nem megfelelő üzemanyagot töltött az autójába, például benzint egy dízelmotoros autóba, vagy fordítva.

Minden szolgáltatásunkat udvarias gyakorlott sofőr segítségével veheti igénybe, célunk ügyfeleink elégedettségének az elnyerése. Az elégedett ügyfelek ajánlásaival dolgozunk immár sok éve.

Ha Önnek is vontatási szolgáltatásokra, autómentés autószállításra van szüksége hívhat bennünket 0-24 a fenti telefonszámon.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Lakókocsi mentésLakókocsi mentés Lakókocsi, lakóautó mentés Magyarország teljes területén, bármikor, non-stop! Akár külföldre is Önért megyünk. Lakókocsi, lakóautó mentés, haza tudjuk hozni a lakókocsit, és a vontató […]
 • Darus autómentőDarus autómentő Darus autómentés Budapest és Pest megye területén azonnali indulással 0-24-óráig. SOS darus autómentés, autószállítás, teherautómentés országos kiszállással. Minden autómentés […]
 • MotormentésMotormentés Motormentés, motorszállítás Budapest és Magyarország területén non-stop, hívjon! Vállalunk Crossmotor, Enduro, Chopper, bármilyen Sportmotor szállítást. Ha frissen megvásárolt motorját […]
 • Nem éri meg az autógumin spórolniNem éri meg az autógumin spórolni Miért nem éri meg az autógumin spórolni - A biztonság és gazdaságosság fontossága. Autómentést végző szolgáltatóként gyakran találkozunk defekt miatt történt balesettel, illetve olyan […]
 • Autómentés Budapest 0-24Autómentés Budapest 0-24 Autómentés Budapest 23 kerületében SOS 0-24 autómentő éjjel-nappal. Karambolozott?  Lerobbant a járművel? Balesetes az autója? Segíthetünk? Autómentés a fővárosban azonnal. Hívjon […]
 • Autó fertőtlenítésAutó fertőtlenítés Az automento-24.hu ózongenerátoros fertőtlenítést használ járművei fertőtlenítésére! A vírushelyzet miatt minden autósban megfogalmazódik a kérdés, mivel lehet gyorsan és egyszerűen […]

Címke: , , , , , , , , , ,